Tip na kavárnu: Vyzkoušejte útulné Original Coffee v centru Prahy

12.  7.  2018
Chcete si někde sednout třeba s kamarádkou a probrat v klidu u kafe, jak se máte? Vyhněte se profláklým místům a zkuste Original Coffe v pražské Betlémské ulici.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Domácí pečivo, káva z vlastní pražírny, mladé umění, to všechno najdete v kavárně Original Coffee. Ve videu vás na jeho prohlídku vezme Jaroslav Slámečka, spoluzakladatel pražírny Candycane coffee a vloger na 365 Cups of Coffee.

I ten největší milovník Prahy zatouží někdy po klidu, když mu přerostou přes hlavu davy turistů. Není třeba prchat z centra, stačí se zašít do poklidné kavárničky v Betlémské ulici. Original Coffee je poklidné místo přímo v centru Prahy, které spojuje dobrou kávu se současným uměním. Na výzdobě interiéru se podílejí mladí ilustrátoři a designéři, kteří prezentují své produkty ve výloze kavárny. 

 

Před dětmi a po nich! Tohle jsou šokující proměny žen, které změnilo mateřství

Kam na dobrou kávu v Praze? Zkuste nejmenší kavárnu Sólista Bar
Dávat dětem jídlo za odměnu je cesta do pekel. Proč je neuplácet?
Témata: Mateřství, Rodina a vy, Mateřská, Káva, Pitný režim, Ulice, Pražírna, Klid, Originál, Milovník, Tip, Jaroslav, Centrum, Ori, Domácí pečivo, ORIGINAL, Kavárna, Kafe, Praha, Dobrá káva, Současné umění, Káva na Heureka.cz