Maminka.czKam s dětmi

Kde se zabavíte? S dětmi i bez nich?

Iva Endrychová 24.  6.  2016
Podle všech předpovědí nás čeká krásný víkend. Užijte si ho společně celá rodina. A jedno, zda vyrazíte na nějakou naši akci nebo strávíte den jen u vody.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pojď ven s maminkou

Spoustu zábavy si celá užije v neděli v Centrálním parku na Pankráci. Sluníčko, Mateřídouška a Maminka zvou na bezva rodinnou akci Pojď ven s maminkou. 

Děti čeká spousta zábavných soutěží a her. Pro prvních 50 příchozích dětských návštěvníků, kteří dorazí na 13 hod. k hlavnímu pódiu, čeká odměna v podobě dětské knížky. Vstup na akci je bezplatný. 

Reebok Fitness Sensation

V pražském Sasazu se už tento pátek a sobotu vystřídají české a světové lektorské špičky v oblasti jógy, fitnessu, CrossFitu, MMA a tance a dalších oblíbených pohybových aktivit. Za doprovodu DJ’s a živé hudby si návštěvníci festivalu užijí tři oddělené programy Fitness Party Hard, Yoga Sensation a Yoga Party Night. První ročník REEBOK FITNESS SENSATION je největším fitness festivalem ve střední Evropě.

Po celodenní józe se dveře Sasazu nachvilku zavřou a otevřou se ve 20:00, kdy startuje další, pro  Česko netradiční formát, Yoga Party Night. Ta zkombinuje DJ’s, taneční párty, živou hudbu, tanec, cvičení i meditaci. Taková afterpárty tady opravdu ještě nikdy nebyla!

Po celou sobotu bude také otevřena venkovní Reebok Free Gym, kde se mohou zacvičit začátečníci i pokročilí fitness nadšenci. Jsou plánované speciální tréninky, které povede např. Zdeněk Weig - průkopník CrossFitu v České republice,  nebo slavný americký trenér Joey Scafidi. Nebudou ale chybět ani taneční, fitness nebo funkční tréninky.

Moderátor celé akce je Tomáš Touha, který spolu s Hankou Mašlíkovou, provede návštěvníky celou touto velkou fitness senzací. Mezi 

Cesta za snem v Jablonci

Nikdo, kdo má rád sport nemůže v sobotu chybět na ČEZ Handy Kvadriatlonu v okolí přehrady v Jablonci nad Nisou. Smíšené dvojice budou soutěžit ve čtyřech disciplínách (kolo, střelba, kanoe a plavání), ale cílem nejsou sportovní výsledky ale zábava pro všechny, kteří mají rádi pohyb. Mezi přihlášenými týmy jsou i biatlonisti z Nagana 98. 

Pro děti je po ukončení hlavního kvadriatlonu připraven Mini kvadriatlon. Ale zabaví se i během sledování hlavního závodu. Připraven je pro ně skákací hrad, dětská lezecká stěna, trampolíny, elektronická střelnice a mnoho dalšího.

Začíná se v 11:00 hodin

Více informací: www.cestazasnem.cz 

Bosá stezka

V neděli se v parku Maxe van der Stoela na jižním cípu u ulice Hládkov na Praze 6 otvírá bosá stezka. Bohatý program začíná už ve dvě hodiny odpoledne. program:

  • 14:00 začátek programu
  • 14:15 slavnostní otevření a křest nové hmatové stezky
  • 15:00 bosá vycházka po parku se zakladatelem Turistika naboso p. Igorem Sloukou
  • 16:00 bosý výběh a klinika zdravého pohybu s lektorem přirozeného běhu Petrem Mühlhansem a zakladatelem obchodu naboso
  • 18:00 konec programu

V průběhu celého dne si dále budete moci zdarma vyzkoušet dílnu pro bosé nohy, bosé hry, chůzi po střepech - glasswalking s p. Davidem Mrhačem zakladatelem Bosá turistika. Bude možnost si vyzkoušet i bosé boty různých značek z naboso i Freebody leguano bosá chůze, popovídat si o výhodách chůze naboso s fyzioterapeutkou a odborníky apod. V parku je dětské hřiště i zajímavé vodní atrakce a cvičební prvky, kde si ukážeme i jak procvičovat naše nohy.

IQlandia pouze pro rodiče

Tentokrát nechte děti doma a vyrazte si jen ve dvou ve středu 29. června na party plnou experimentů Late night! Startuje se v 18:00. Návštěvníky čeká welcome drink, ochutnávka makromolekulárního baru – alkoholové želé panáky, zmrzlina z piva či kaviár, ukázka tance blesků v rámci show s Teslovým transformátorem nebo třeba Hvězdný kolotoč, na kterém si vyzkoušíte, jak se cítí kosmonauti při zátěžovém výcviku.

Další informace: www.iqlandia.cz

Za vysvědčení do Hamleys 

30. června můžete s dětmi vyrazit oslavit vysvědčení do největšího hračkářství ve střední Evropě - Hamleys. Pro děti je připraven bohatý program v prostředí hraček a spousty atrakcí. Děti se vyřádí na benátském kolotoči, obří skluzavce, se závodními autíčky… ale také se něco naučí o fyzikálních vlastnostech vody a světla.

Kromě zábavných demonstrátorů, kteří umně předvádějí vybrané hračky, se budou vašim dětem věnovat také oživlé hračky a pohádkové bytosti v nadživotní velikosti. Každou celou hodinu si můžete užít jejich průvod s hudebním doprovodem, zakončený setkáním s dětmi uvnitř Hamleys – skvělá příležitost pořídit krásné společné fotky jako památku.

Děti se navíc mohou těšit na rozšířenou prezentaci kouzelnických pomůcek Marvins Magic a kreativních hraček Hamleys – třeba Kouzelných fixů a Magické kreslicí tabule. Holčičky pak zajisté potěší možnost nechat si vyrobit náhrdelník se svým jménem.

Báječné je, že pro vás, rodiče a prarodiče, nabízí Hamleys Praha také příležitost oddechu. Vyzkoušejte excelentní kávu a třeba i něco sladkého v pohodlném Njoy café v prvním patře.

Adresa: Na příkopě 14, Praha 1. www.hamleys.cz

 

Témata: Mateřídouška, Dovolená s dětmi, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Dětský návštěvník, Střelba, Nagana, Café, Žába, Střelnice, Kaviár, Nadživotní velikost, Bohatý program, Joe, Pankrác, Turistika, Kreativní hra, Bosá turistika, Centrální park, Marvin, První ročník, Bosá chůze, Lezecká stěna, MMA, Joey