Maminka.czZdraví

Kdo zhubl do plavek nejvíce? Přijďte se podívat do Žlutých lázní

redakce 10.  6.  2015
Od ledna sedm odvážných čtenářek časopisu Dieta hublo pod dohledem odborníků do plavek. Přijďte ocenit snahu všech a podívat se na vítězku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Finále soutěže Hubneme do plavek vyvrcholí v areálu Žluté lázně, Praha 4, v sobotu 13. června 2015 od 13.00 do 18.00 hodin.

Pozvánku a program akce najdete TADY

I letošní jubilejní ročník proběhl pod vedením šéfredaktorky Petry Lamschové, výživového specialisty Petra Havlíčka a trenérky Zuzany Bičíkové. Na slavnostním vyhlášení pozdraví soutěžící patronka soutěže Dara Rolins.

Soutěžící na začátku svého několikaměsíčního programu podstoupily komplexní vyšetření, absolvovaly přednášky na téma správné vaření a cvičení. Držely se stravovacího plánu a doporučených pohybových aktivit, při nichž mohly rozvíjet své fyzické schopnosti a dovednosti. Nakonec soutěžící čekala i celková proměna a finální profesionální focení.

Hlavním programem červnové akce Hubneme do plavek je vyhlášení výsledků této reality show. Vyhlášení vítěze soutěže předchází doprovodný program Hanky Kynychové s názvem Postava snů, křest knihy Vařte zdravě jako my autorek Petry Lamschové a Kristýny Ostratické a movie dance v podání Vojty Lacka.

Doprovodný program nabízí volejbalový turnaj, jízdu na dračích lodích, fotonaut, Crazzy Bubbles a také další cvičení pod dohledem zkušených trenérů. Garantem akce jsou odborníci Petra Lamschová a Petr Havlíček. Den plný zábavy a soutěží ve Žlutých lázních moderuje Zorka Hejdová.

Více informací naleznete na: http://hubnemedoplavek.fitweb.cz/

Témata: Zdraví, Výživa a stravování, Dara Rolins, Slavnostní vyhlášení, Patronka, NEJ, KDO, Zorka, Zkušený trenér, Finále soutěže, Petra Lamschová, Hlavní program, Komplexní vyšetření, Profesionální focení, Zdraví na Heureka.cz