Kdo získá slavíka?

Reklama 12.  10.  2016
V úterý 4. října odstartoval nový ročník oblíbené ankety o nejpopulárnějšího zpěváka, zpěvačku a skupinu Český slavík Mattoni.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na stránkách www.ceskyslavikmattoni.cz se tentokrát kromě rozdání hlasů svým oblíbencům můžeme také rozhodnout, kterou píseň mladého interpreta chcete slyšet 26. listopadu v přímém přenosu z galakoncertu, při němž budou vyhlášeni letošní vítězové.

V posledních letech Český slavík s pomocí svého generálního partnera, minerální vody Mattoni, který dlouhodobě podporuje českou a hudbu a obzvláště pak mladé talenty, vybudoval několik kategorií, v nichž se nové tváře české populární hudby mohou objevit. Se Slavíkem souběžně probíhá hlasování v soutěži Hvězda internetu a uděluje se cena za nejstahovanější píseň. Nejdůležitější je ale kategorie Objev roku, která z internetového podsvětí vytáhla na povrch dnes už známé osobnosti jako Adama Mišíka, Báru Polákovou nebo skupinu Slza. Letos se předběžně mluví o Sebastianovi, Pekařovi nebo o Poetice či Hodinách. Díky internetu totiž zažívá česká pop music nebývalý rozlet.

Hlavní kategorie se tak rychle nemění. Aby v nich někdo uspěl, musí proniknout hluboko do všech sdělovacích prostředků a oslovit co nejvíc potenciálních posluchačů. Těm mladým to samozřejmě trvá dlouho. Ale loňský vpád mladého dua Slza do první desítky ukazuje, že to jde.

Jak vypadá jízdní řád letošního Českého slavíka Mattoni? Základní hlasování poběží do půlnoci 20. listopadu. Může se ho zúčastnit každý český občan bez rozdílu věku. O necelý týden později, 26. listopadu proběhne před kamerami TV Nova naživo slavnostní vyhlášení vítězů. Tentokrát se uskuteční v Hudebním divadle Karlín. V mezidobí od 20. listopadu až do poloviny přímého televizního přenosu proběhne prostřednictvím mobilů hlasování o Objev roku. Posluchači mají možnost vybrat ze tří nejlepších nováčků, které předvybrala skupina odborníků.

Po desáté hodině večer pak budou známi vítězové všech kategorií a na stránky Českého slavíka Mattoni zaútočí tisíce fanoušků, zvědavých, kolik hlasů dostal a jak se umístil jejich oblíbenec. Protože není jen Gott, Bílá a Kabát, ale i dalších několik stovek těch, kdo nám po celý rok rozdávají svými písničkami potěšení a radost. Nezapomeňte jim také udělat radost a pošlete jim svůj hlas. Jak to udělat najdete na www.ceskyslavikmattoni.cz

Video