Kdy jsou děti nejhodnější? Když si hrají!

Už jste přemýšleli, kterou hračku letos přinese vašim dětem Mikuláš? Ano, už za téměř dva týdny budou ulice plné Mikulášů a jejich pomocníků čertů a andělů. Buďte tedy připraveni a do balíčku s dobrotami nezapomeňte přibalit i hračku.
Kdy jsou děti nejhodnější? Když si hrají!

Piráta Jakea a jeho kamarády Izzyho a Kubíka ze Země Nezemě sledují děti z různých koutů světa už více než rok a tato dětská pirátská posádka, jež neúnavně vzdoruje zákeřnému kapitánu Hookovi a mistru Smeemu, se za tu dobu již nesmazatelně zapsala do dětských srdcí. A právě pirát Jake a jeho kamarádi, kteří svými příběhy podporují děti v odhodlání, že pomoc kamarádům je to, co se sluší a patří, a že přátelství je ta pravá hodnota, dopluli jako kolekce hraček k nám.

Klepněte pro větší obrázek

Jakeovi po zmáčknutí pásku zazní jednotlivé fráze z oblíbeného seriálu. K neohroženému pirátovi však nutně patří jeho skvělá loď Bucky, která dětem nabízí spoustu možností. Nejvíce společné zábavy vás s touto herní sadou čeká ve vodě, třeba ve vaně při koupání. Kolekce by však nebyla úplná bez obávaného kapitána Hooka. Jeho nebezpečné pirátské doupě přímo vybízí k pečlivému prozkoumání.  

Kouzelní zpěváčci, tak se jmenují velmi vtipné a fantasticky vypadající postavičky, připomínající trochu strašidýlka, trochu zvířátka, trochu kouzelné pohádkové bytosti. Svým vzhledem vyhovují dětskému vnímání světa. Vždyť jsou to právě děti, které namalují růžového králíčka v pruhovaném tričku mnohem radši, než obrázek reálný.

Klepněte pro větší obrázek

Jak už samotný název napovídá, postavičky umí zpívat a mluvit. Rozhodně ale nemají v sobě nahrané ať už známé či neznámé písničky, melodie, slůvka nebo věty, které děti omrzí v momentě, kdy se je naučí. Postavičky umí vydávat nejrůznější vtipné zvuky a tóny. Jakmile dětská ručička stiskne heboučké bříško, postavička otevře roztomilou pusinku pěkně dokořán a zazpívá legrační tón. Při každém stisku je tón jiný, ale dohromady dokonale ladí. Dítě tak může vytvářet pokaždé jinou melodii, měnící se v závislosti na rytmu, kterým malému zpěváčkovi bříško mačká.

Láká vaši holčičku práce módní návrhářky? Je kreativní a ráda něco vyrábí? Může se stát módní návrhářkou a své oblíbené panence Barbie vytvořit ty nejkrásnější šaty! S pomocí zdobítek a fantazie sama šaty upraví – stačí jen vybrat ze vzorníku a pomocí šablony, barevných fixek, mašliček a samolepek může začít vytvářet šatičky svých snů! Nové šatičky panence Barbie pomohla doladit oblíbená přední česká návrhářka Ivana Mentlová, která se ve světě módy profiluje již řadu let. Více informací na www.barbie.cz

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články