Maminka.czSlavní rodiče

Potvrzeno! Kim Kardashian a Kanye West budou mít třetí miminko

redakce 7.  9.  2017
Kim Kardashian a Kanye West v lednu přivítají třetí přírůstek do rodiny. Rodit ovšem nebude slavná reality star, ale náhradní matka. Slavný pár již vychovává holčičku a chlapce.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Profesionální celebrita Kim Kardashian, která se neproslavila ničím větším, než je její pozadí, už v minulosti řekla, že těhotenství pro ni bylo utrpením.

„Těhotenství je pro mě nejhorším zážitkem mého života,“ napsala dokonce na svém blogu, což se neobešlo bez pozornosti veřejnosti.  Jako jedna z mála známých osobností totiž bez obalu přiznala, že těhotenství nemusí být pro každou ženu nejkrásnějším obdobím v životě.

Kim Kardashian má se svým manželem Kanye Westem dvě děti, a to čtyřletou dceru North a téměř dvouletého syna Sainta.

Kim dítě odnosí náhradní matka

O tom, že pro své další dítě využije náhradní matku, mluvila Kim již delší dobu. Jeden čas se dokonce spekulovalo o tom, že by jí dítě odnosila vlastní matka. Nakonec prý našla ideální kandidátku.

„Kim a Kanye chtějí, aby všechno proběhlo bez problémů a aby dítě bylo zdravé. Nechtějí žádné komplikace, proto Kim poskytuje náhradní matce to nejkvalitnější jídlo a dohlíží na její stravovací režim, aby měla jistotu, že se miminku dostává jen to nejlepší," citoval magazín People zdroj blízký rodině.

Video: Průvodce těhotenstvím ve dvou minutách

 

Kim Kardashian na sebe práskla, jak kojila s krabičkou mléka v podprsence
GALERIE: Styl podědily po mámě. Podívejte se na slavné maminky a jejich dcery
Vévodkyně Kate  je znovu těhotná. V roce 2018 porodí třetí dítě
Tomáš Klus je trojnásobným otcem. Holčičce dali netradiční jméno
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Miminko, Kim Kardashian, Třetí miminko, Náhradní matka, Nejkrásnější období, Známá osobnost, Známý, Dlouhá doba, Matka, People, Nejlepší jídlo, TENS, Přírůstek, Kardashian, Dvouletý syn, Utrpení, Kanye, Čtyřletá dcera, Mimi, Kanye West, Nejhorší zážitek, Kim Kardashianová, Slavný pár