Maminka.czVideo

Klukovi se vrátil ztracený pes. Jeho reakce je až dojemná

redakce 13.  7.  2017
Klukovi se vrátil ztracený pes. Jeho reakce je až dojemná
Ztratit psa je jako ztratit přítele. Jedenáctiletý chlapec čekal osm měsíců a věřil, že se mu zaběhnutý pes Jack vrátí. Jednoho dne se tak skutečně stalo. A jak vypadalo setkání nerozlučných parťáků?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Video ukazuje, jak silné pouto může vzniknout mezi dítětem a psem. Když se jedenáctiletému chlapci z Buenos Aires ztratil pes, byla to pro něj velká rána. Nevzdával se a věřil, že se jednoho dne jeho parťák Jack objeví. A opravdu. Rodinný přítel psa našel na nedaleké čerpací stanici a přivedl ho zpátky domů. 

Chlapec vyjde z domu, a když svého psa spatří, vykřikne radostí: Jacku! Poté se na něj vrhne a začne ho objímat. Je vidět, že je šťastný. Se slzami v očích se pak objímá i s rodiči. 

Podle serveru Dailymail.co.uk je chlapec velkým milovníkem zvířat. Doma má ještě ještěrku, koně a dva ptáky. Jacka dostala rodina před čtyřmi lety. 

Mami, chci pejska!
Zvíře by nemělo být vánoční dárek
GALERIE: Úžasné obrázky mateřství ze zvířecí říše

 

Témata: Děti, Video, Rodina, Pes, Air, Vánoční dárek, Velký milovník, Rodinný přítel, Pták, Přítel, Chlapec, Zvířecí říše, Dojem, Parťák, Reakce, Silné pouto, Říše, Kluk, Milovník zvířat