Maminka.czTipy na dárky

Knihy pod stromeček pro rodiče, babičky a dědečky. Nejlepší tipy!

Simona Procházková 18.  11.  2020
Hledáte inspiraci na vánoční dárky pro vaše blízké? S dobrou knihou nikdy nešlápnete vedle. Nabízíme ty nejlepší tituly pro milovníky románů, příběhů plných humoru, detektivek, životopisů i cestopisů, nechybí originální kuchařky, naučné (a poučné) tituly nebo inspirace na výlety s rodinou. Podívejte se do galerie, kde najdete skvělé tipy pro partnera, maminku, tatínka, babičku, dědu a další členy rodiny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bez knížky by to přeci nebyly Vánoce, takhle jsme to měli u nás doma odmalička a já tuto tradici důsledně dodržuji i dnes. Každý z rodiny ode mě pravidelně dostává pod stromeček knížku. Všichni už ji očekávají a jsou zvědaví, zda se Ježíšek i letos „trefí“ do noty.

Nabídka knížek na trhu je obrovská a vybrat tu „nej“ dá někdy trochu zabrat. Usnadníme vám rozhodování a přinášíme tipy, které spolehlivě udělají radost a budou bavit. Prohlédněte si naši galerii knižních hitů a inspirujte se.

Upečte si s dětmi vánoční perníčky! Tyhle můžete jíst hned! Jak na ně?
Vánoce nejsou jen dárky. Vytvořte dětem vzpomínky, které v nich zůstanou
Témata: Rodina, Babička, Vánoce, Vánoce 2020, Tipy na dárky, Knihy, Tipy na čtení, Dědeček, Román, Tip, Stromeček, Ježíšek, Detektivka, Děd, Inspirace, Nejlepší tip, Kniha, Knihy na Heureka.cz