Maminka.czKojení

Kojení domácích mazlíčků, školáků, nebo manžela? Tohle jsou největší "kojící bizarnosti"!

Simona Formánková 8.  12.  2021
Na mateřských diskuzích se obvykle strhne mela, když jde o kojení starších dětí. Ale některé ženy zajdou ještě dál. Kojení prý může být součást sexuální předehry nebo se jím prostě zažene hlad domácímu mazlíčkovi?! Seznamte se s největšími kojícími bizarnostmi, které by vás možná nenapadly ani v divokých snech a zaplnily stránky časopisů po celém světě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kojení je přirozeným způsobem výživy miminka a kojence. Hlavně v prvních měsících života je považováno za nejvhodnější stravu. Přispívá také k vytváření silného citového pouta. A jak je vidět, nejde pouze o pouto mezi matkou a dítětem. Kojení spousta párů považuje jako ideální předehru nebo ženy mlíčkem "rozmazlují" své čtyřnohé domácí mazlíčky. 

Ačkoli jsou všechny případy ze zahraničí, ani pro české maminky tato témata nejsou tabu. Na jednom z nejznámějších mateřských serverů se o kojení partnera vesele diskutuje. "Holky když jste kojily cucnul si od vás někdy váš partner?? Když jsem kojila, přítel se mě několikrát ptal jestli se může taky napít..už jsem parkrát slyšela, že si muž rád cucne třeba při sexu, ale mě to přijde divné 'kojit' svého partnera. Jak to bylo nebo je u vás?," položila nesměle otázku jedna z maminek. Ačkoli se ostatní diskutující spíše zdráhaly a připadalo jim to nechutné, našly se i ženy, které jsou na kojení partnera hrdé. "Mně to poradila kamarádka, když jsem ležela s horečkou a zánětem, a funguje to dokonale, chlap je ta nejšetrnější a nejvýkonnější odsávačka."

Přečtěte si, jaké nejbizarnější případy spojené s kojením obletěly svět. V galerii navíc najdete maminky, které se kojení na veřejnosti rozhodně nebojí - kojí vždy a všude!

VIDEO: Podívejte se na vánoční bizarnosti světa

Témata: Výživa a stravování, Kojení, Mateřství, Po porodu, Kojenec, Chování a vztahy, Instagram, Sex, Sociální sítě, kočky, odsávačka, Shawn, Delta, Domácí mazlíček, Dom, Partner, Lana, Mazlíček, Bizarnost, Lima, Sharon, Charlotte, Předehra, The Sun, Domácí