Maminka.czKojení

Zpověď Kláry: Kojila jsem se silikony. Jaké to je?

Martina Machová 8.  4.  2017
Těsně před 20. rokem podstoupila Klára plastickou operaci prsou, 7 let na to ji tato skutečnost nezabránila v tom, aby rok kojila. Jak jde kojení a „silikony“ dohromady?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Neměla jsme žádná prsa

Hned na úvod raději napíši, že nejsem zaměstnankyně erotického průmyslu, a že se mi pod bradou nepohupují monstrózní pětky, ale úplně obyčejné (spíš menší) dvojky.

Mé důvody k plastické operaci byly naprosto prozaické – měla jsem hrudník jako desetiletý kluk, a to opravdu nepřeháním!  Prostě tam, kde má většina žen a dívek prsa, jsem neměla lautr nic.

Už v pubertě jsem začala nenávidět léto – všechny ty výstřihy, nátělníčky, průsvity a hlavně plavky. Dokonce jsem kvůli mému „hendikepu“ přestala se závodním plaváním, už jsem nechtěla poslouchat věty typu „…jó ta bez prsou…“ nebo mít přezdívku „prkno“.

GALERIE: Kojení na neuvěřitelných místech

Občas mi tak dokonce řekl i trenér, myslel si, trouba, jak je vtipný! Plastiku jsem podstoupila ve 20 letech, polovinu částky jsem si dva roky šetřila z brigád a polovinu mi dala babička.

Ano, má zlatá babička, která mi řekla: „Holčičko moje, kdybych já měla před lety tu možnost, nepřemýšlela bych ani chvilku!!“ (Ano, pochopili jste dobře, svou postavu jsem zdědila po babičce.)

Témata: Děti, Video, Kojení, Vaše příběhy, Trouba, Implantát, Senior, Jake, Zaměstnankyně, Zdravotní sestra, Jak, Podprsenka, Zdravotníci, Prkno, Síl, Kojení vhodné, Klár, Většina žen, Mamograf, Silikon, Zpověď, Mamografické vyšetření