Maminka.czZdraví

Kolik stojí kvalitní brýle?

Reklama 19.  3.  2013
Kolik stojí kvalitní brýle?
Hodně lidí oddaluje nákup brýlí až do doby, než se jim s jejich stávajícími brýlemi něco stane. Důvody mohou být různé, ale nejčastěji to bývá otázka peněz. Zkusili jsme proto vypátrat, kolik stojí kvalitní brýle.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jednou z největších obav lidí, kteří uvažují o nákupu nových brýlí, je jejich vysoká cena. Proto jejich nákup často odkládají až do doby, kdy se jim třeba ulomí nožička nebo začne vypadávat sklíčko. Zjistili jsme přitom, že kvalitní brýle dnes seženete za cenu mnohem nižší, že kolik běžná domácnost „projí“ za měsíc. Co tedy zákazníky odrazuje od nákupu nových brýlí?

Příliš malé cenovky

Jistě to také znáte. Přijdete do obchodu, prohlížíte si obroučky a najednou se zamilujete. Jsou krásné, vypadáte v nich úžasně, tyhle by vám kolegyně záviděly. Když si ale přečtete malou cenovku, smutně je raději vrátíte zpět. Nebylo by lepší, kdybyste již od začátku věděla, kolik tyhle úžasné obroučky stojí? Pak byste neodcházela z oční optiky zklamaná a s pocitem, že sem už raději nikdy nepřijdete.

Kolik stojí skla?

Když už se vám povede vybrat takové brýle, které vám perfektně sednou a které jsou navíc za cenu, která vám vyhovuje, je tu další stres. Kolik stojí skla? Ceníky v očních optikách jsou natolik nepřehledné, že si jen těžko můžete dopředu spočítat, kolik vás budou stát vaše nové brýle. Nebylo by skvělé, kdybyste si mohla sama sečíst cenu za obroučky a za skla, abyste věděla, jak na tom jste?

Našli jsme řešení

Ač se to zdá neuvěřitelné, i v České republice se blýská na lepší časy. Objevily jsme totiž prodejny, kde již od začátku víte, na čem jste. Dříve se lidé do těchto prodejen téměř báli vstoupit, protože byly studené a působily luxusně. Dnes jsou ale prodejny GrandOptical úplně jiné. Jsou plné barev a naprosto přehledné. Již při vstupu do prodejny vidíte cenové kategorie, takže se snadno zorientujete. A můžete si vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje. Brýle jsou tu rozděleny do cenových kategorií od 500 Kč až po světové značky.

Kompletní brýle od 990 Kč

Vedle pevných cenových kategorií obrub jsme v GrandOptical objevili také přehledný ceník brýlových skel. Snadno jsme si tedy mohli sečíst cenu za obroučky a za skla a hned jsme tak věděli, kolik asi budou stát naše nové brýle. Nejsou tam žádné další skryté příplatky, které by mohly zákazníka nepříjemně překvapit. Ceny skel začínají na částce 490 Kč, takže kompletní brýle tady můžete pořídit již za 990 Kč.

Záleží jen na vás

Nový koncept nám ukázal, že v GrandOptical jsou kvalitní brýle nyní dostupné opravdu pro kohokoli. A záleží pouze na vás, zda si vybere brýle za 990 Kč, nebo za 5 000 Kč. GrandOptical nyní nabízí brýle za ceny, které sednou každému. Více informací na www.grandoptical.cz.

Témata: Zdraví, Zdraví na Heureka.cz