Maminka.czSlavní rodiče

Konečně! Angelina řekla Bradovi ANO

Iva Endrychová 28.  8.  2014
Tak se jim to podařilo utajit. Angelina Jolie je od soboty paní Pittová. Pár se tajně vzal na svém zámečku ve Francii.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Angelina Jolie s Bradem Pittem se vzali v naprosté tajnosti na zámečku Miraval v jihofrancouzské vesnici Correns. Svatba, o které spekuloval celý svět od roku 2006, proběhla jen za účasti rodiny a přátel v sobotu 23. srpna. Oficiálně to již potvrdil i jejich tiskový mluvčí.

 

Na svatbě nechybělo žádné z šesti dětí páru. Nevěstu k oltáři doprovodili nejstarší adoptovaní synové Maddox a Paxx. Zahara a Vivienne na novomanžele házely okvětní lístky a Shiloh s Knoxem drželi snubní prsteny. 

Dovolí dětem vše Angelina nebo Victorie? Aneb jak celebrity vychovávají děti

Pár se seznámil v roce 2005 při natáčení akční komedie Pan a Paní Smithovi. Byla to velká láska. Brad kvůli Angelině opustil svou manželku Jennifer Anistonovou.

 

Velká patchwork family

Prvního chlapce Maddoxe adoptovala Angelina z Koreje ještě v manželství s Billy Bob Thorntonem. Po seznámení se s Bradem Pittem si osvojili etiopskou dívku Zaharu. V roce 2006, se jim v Namibii narodila Shiloh Nouvel a o rok později přibyl do jejich rodiny Pax z Vietnamu. Dvojčata Vivienne a Knox přišla na svět ve Francii v roce 2008. Všechny děti mají příjmení Jolie-Pitt. 

Témata: Slavní rodiče, Jolie-Pitt, koně, Vivienne, Jennifer Aniston, Knox, Pax, Snubní prsten, Zahara, Smith, ANO, Thorn, Vivien, Angel, Angelína, Billy Bob Thornton, Zámeček, Thor, Vietnam, Ángel, Angelina, Zahar, Brad, Tiskový mluvčí, První chlap