Maminka.czSlavní rodiče

Konečně si řekli "ano"! Hvězdný pár JLo a Ben Affleck má dohromady 5 dětí. Jak spolu vycházejí?

Dita Mrázková 20.  7.  2022
Malá, rychlá, v obnošených outfitech, bez hvězdných manýr. Taková byla svatba hollywoodského fešáka a sexy zpěvačky. Jak probíhal obřad, proč je neoddal Elvis Presley a jak spolu vycházejí děti?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Dokázali jsme to. Láska je krásná. Láska je laskavá. A ukazuje se, že láska je i trpělivá. Dvacet let trpělivá. Byla to ta nejlepší možná svatba, jakou jsme si dokázali představit."

Slova popové zpěvačky hovoří za vše. Jennifer a Ben už byli zasnoubeni v roce 2002, ale ze svatby nakonec sešlo. Počkali si a své ANO si navzájem řekli po dvaceti letech.

VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a JLo

Pokud čekáte okázalou pompézní svatbu, pletete se. Hvězdný pár pojal svůj den D hodně netradičně a skromně. Ben měl na sobě staré sako, Jennifer zase dvoje šaty, z nichž jedny schovávala ve skříni pěknou řádku let.

"Obřad jsme měli v Little White Chapel chvilku před půlnocí. Milostivě pro nás nechali otevřeno ještě několik minut po zavíračce, nechali nás pořídit fotografie v růžovém kabrioletu Cadillac, zřejmě kdysi používaném samotným králem Elvisem. Přáli jsme si, aby nás oddal, ale údajně už byl prý v posteli," nechali se slyšet šťastní novomanželé.

Za svědky jim byly jejich děti – Benova dcera Seraphina, kterou má ze vztahu s herečkou Jennifer Garner, a Emme, dcera Jennifer Lopez a muzikanta Marka Anthonyho. 

Novomanželé Affleckovi (Jennifer si vzala Benovo příjmení) mají dohromady pět dětí. Vedle Seraphiny je Ben tátou dcery Violet a syna Sama, Jennifer má vedle Emme ještě syna Maximiliana, Emmino dvojče.

A že to bude v nové velké rodině klapat, je už teď jasné. Jennifer ocenila Bena jako tátu především na Den otců těmito slovy:

"Už více než rok sleduji, jaký jsi otec. A nikdy jsem neviděla důslednějšího, více milujícího a obětavějšího tátu než tebe. A netýká se to jen tvých vlastních dětí, ale taky těch mých. Jsi láskyplný a angažovaný v každém okamžiku, kdy jsou s tebou. Je to jedna z nejkrásnějších věcí, jaké jsem kdy viděla." Tak se vyznala JLo. 

I ona sama zvládne určitě tolik společných potomků s grácií, což se potvrdilo nedávno, když Benův syn Sam naboural v půjčovně luxusní automobil a slavný rodič i "macecha" to zvládli s klidem a nadhledem.

Všechny děti slavného páru se už stačily poznat a údajně spolu vycházejí víc než dobře, žárlivost jeden na druhého je prý úplně minula. Tahle hvězdná rodinka má, jak vidno, našlápnuto správným směrem!

Témata: Slavní rodiče, Slavní tatínci, Rodina, Mateřství, Výchova, Životy slavných, Rodina a vztahy, Dvojčata, herečka, Celebrity, Herec, zpěvačka, Děti slavných, Krása a styl, Sam, svatba, Dcery, Den otců, koně, ikona, Nevěsta, Marc Anthony, Las Vegas, Ben Affleck, Jennifer Garner