Maminka.czZdraví

Kongresové centrum ovládne zumba a aerobic show!

redakce 29.  3.  2011
Pražské Kongresové centrum ovládnou v sobotu 2. dubna závody v aerobiku a zumba party.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ve druhém závodě třetího ročníku aerobikové ligy ŽIJ POHYBEM – AEROBIC SHOW se zde mezi 9 a 19h představí se svými závodními sestavami na více jak 150 závodních týmů s celkovým počtem cca 1 200 závodníků. Fandit jim kromě diváků bude i herečka Veronika Freimanová, která se pro rok 2011 stala patronkou soutěže.

Týmy z celé republiky předvedou své sestavy v pěti věkových kategoriích (4-7 let, 8-10 let, 11-14 let, 15-20 let a nad 21 let). Dále je pak závod dělen do kategorií dle velikosti týmů (small teams při počtu 5-10 členů v týmu a big teams při počtu 11 a více členů) a kategorií bez náčiní, s náčiním, sportovní týmy, týmy na stepech a dance teamy.

Jednotlivé týmy budou hodnotit či komentovat tři skupiny rozhodčích: vyškolení rozhodčí z řad trenérů, profesionální rozhodčí, a tzv. komentující rozhodčí z řad celebrit, kterými budou Veronika Freimanová, Markéta Majerová a Bára Hlaváčková.

Foyer Kongresového centra s nádherným výhledem na Prahu ovládne od 10 do 15h ZUMBA PARTY s exhibicemi i otevřenými lekcemi pro návštěvníky a soutěží o nejlepšího zumbistu a zumbistku.

Tančit se bude v BÍLÉM, návštěvníci se tak mohou těšit na zajímavé UV efekty. Nebude chybět ani exibiční vystoupení skupiny CHEBEJET (finalisty soutěže ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT), DĚTÍ SWINGU či doprovodný program v podobě tanga a muzikálového tance.

Závod bude moderovat oblíbený moderátor Jindra Karas. Již tradičně je připraveno sms hlasování diváků, kteří také mohou závody sledovat v přímém přenosu přes internet a to na stránkách www.zijpohybem.cz.

V rámci ligy ŽIJ POHYBEM - AEROBIC SHOW se letos uskuteční 4 závody: 15. ledna, 2. dubna, 7. května a 4. června 2011. Na červnovém závodě bude zároveň ze součtu bodů ze všech 4 závodů vyhlášen v každé kategorii vítěz celé ligy pro rok 2011.

Unikátní projekt vznikl v roce 2008 v myslích úspěšných českých reprezentantek ve fitness aerobiku družstev Katky Ťoupkové a Kláry Stejskalové (Dáňové). Od té doby se těší velkému zájmu ze stran trenérů i závodníků. Soutěž je určena pro profesionální i amatérské týmy z celé ČR.

SLEVÍN.CZ - Každý den nové slevy na jednom místě!

Témata: Zdraví, Česko-Slovensko, Centrum, Nádherný výhled, Show, Unikátní projekt, Kongres, Zdraví na Heureka.cz