Maminka.czKrása a styl

Kosmetické tipy, jak chránit pleť před sluníčkem. Make-up vyměňte za BB krém

Michaela Čentešová 1.  6.  2017
Víte, jak nejlépe ochránit pleť před sluníčkem? I když pravé léto nás teprve čeká, už teď byste neměla nechat nic náhodě a měla myslet na kvalitní ochranu před slunečním zářením.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Po zimě bývá naše pokožka dehydratovaná a vysušená, citlivá a náchylná ke slunečním alergiím. Nebezpečí jarního slunečního záření je v tom, že ho často podceňujeme. Pocitově se nám totiž může zdát, že ještě nemá takovou sílu, ale opak je pravdou.

Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem

Snadno tak může dojít ke vzniku spálenin, k předčasnému stárnutí kůže, nebo se dokonce může zvýšit riziko vzniku rakoviny kůže. I teď na jaře byste proto vy a zvláště vaši mrňouskové měli nosit pokrývku hlavy, sluneční brýle a pokožku chránit vrstvou opalovacího krému.

Témata: Zdraví, Časopis Maminka, Jen pro maminku, Krása a styl, pleť, krém, Kosmetické tipy, SPF, Koš, Opalovací krém, Sluneční brýle, Dermatoložka, Make-up, Rakovina kůže, Mák, UV faktor, Stárnutí, UVB, Klobouk, Fakultní nemocnice, Sluneční záření, Motol, Pozitivní vliv, Předčasné stárnutí, Bezpečné opalování, Zdraví na Heureka.cz

Video