Maminka.czNaše tipy

Kouzelný svět Walta Disneye ožívá nyní v CD nahrávkách

redakce 10.  2.  2011
Kouzelný svět Walta Disneye ožívá nyní v CD nahrávkách
Mluvené slovo v sobě skrývá nevšední kouzlo, zvláště vypráví-li poutavý a napínavý příběh. Proto děti tak rády naslouchají pohádkám. Intonace, melodie a barva hlasu podněcují obrazotvornost malých posluchačů, kteří si v mysli dotvářejí příběh za pomoci vlastních představ. Nekonečný prostor jejich fantazii nabízejí především pohádky na CD, kde jsou děti vtahovány do děje melodickým hlasem vypravěče, hudbou a množstvím dalších zvukových efektů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

A právě tímto způsobem nyní ožívají klasické disneyovky - namluvené CD s pohádkou najdou od února ve své pravidelné zásilce členové dětského knižního klub Walta Disneye.

Cena kompletní zásilky, jejíž součástí je i krásná pohádková knížka z nabídky nakladatelství Egmont, kvalitní dárek a členský zpravodaj Klubíčko, se od té původní bez přiloženého CD liší jen o 10 korun.

Hrdinové mluví hlasy předních českých herců

A jaké pohádky na Vás čekají v první zásilce? Nádherná obrázková knížka Auta nebo klasický pohádkový příběh Na vlásku – nyní nově také v CD kvalitě.

V hlase jedné z hlavních postav příběhu Auta uslyšíte známého českého herce Vladimíra Brabce. Moderní pohádkou Na vlásku Vás provede vypravěč Vojta Kotek, jenž zároveň namluvil postavu bandity Flynna Ridera ve filmové verzi tohoto známého příběhu. Pohádka, která se v prosinci stala hitem číslo jedna v severoamerických kinech, je nyní k vidění také u nás v jedinečné 3D verzi.

Máte tedy na vybranou. Můžete dětem jejich oblíbenou pohádku přečíst z knížky, nebo pustit na CD a zaposlouchat se do kouzelných dobrodružství spolu s nimi. CD s pohádkami oceníte například i během jízdy autem. Poutavě vyprávěný příběh děti spolehlivě zabaví a zpříjemní Vám mnohdy únavnou a zdlouhavou cestu.

S Medvídkem Pú za zábavou i poučením

Dětské knižní kluby nakladatelství Egmont nezapomínají ani na ty úplně nejmenší. Klub Medvídka Pú je určený dětem od neútlejšího věku. Kouzelným světem pohádek zde malé posluchače provázejí jejich oblíbení hrdinové – Medvídek Pú a jeho věrní kamarádi ze Stokorcového lesa. Také tento knižní klub nabízí svým členům pravidelné zásilky s krásnou pohádkovou knížkou, nebo obrazovou dětskou encyklopedií, pěkným a kvalitním dárkem a klubovým zpravodajem plným zábavných her a soutěží. Vybrat si můžete z pohádkové nebo vzdělávací série, a budete-li sbírat body za každou zásilku, obdržíte navíc jako bonus odměnu za věrnost (knížky, plyšáky, osušky, župánky a jiné pěkné dárky).

Ukažte svým dětem svět prostřednictvím krásných knížek a vychutnejte si společně kouzelnou atmosféru při poslechu CD nahrávek světoznámých pohádek. Více informací najdete na adrese www.dkk.cz, kde se zároveň můžete i zaregistrovat do některého z dětských knižních klubů.

Čtěte také: Recenze pohádky Na vlásku

Témata: Naše tipy, Disney, Na vlásku, Kouzelný svět, Medvídek Pú, Pohádková knížka, Příběh dětí, Flynn, Disney +, Pohádkový příběh, Walt Disney, Vojt Kotek, Dis, Klubíčko, Svět, Walt