Maminka.czJen pro maminku

Krém, který nepřestává účinkovat

Reklama 9.  11.  2017
Mladistvý vzhled by si přála mít každá žena nejlépe po celý svůj život. Péče o pokožku vyžaduje trpělivost a pravidelnost. Pokud si ale najdete dobrého pomocníka, který vám toto usnadní, máte skoro vyhráno. Zvláště pak, když víte, že krém nepřestane ani po delší době účinkovat. Novinka od AVONu, noční krém Anew Reversalist Infinite Effects, to dokáže.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nejedná se o fikci, ale o inovaci z dílny společnosti AVON. Pokud se snažíte, aby vaše pleť vypadala zářivě a mladistvě, pak si můžete vzít na pomoc unikátní novinku, noční krém Anew Reversalist. A v čem spočívá jeho tajemství?  Jde o promyšlený anti-aging systém, který je založený na dvojím složení. Účinné látky tak na sebe navazují a vzájemně se podporují. Aby byl efekt krému skutečně viditelný co nejdříve, střídáme krémy vždy po týdnu. Pokožka si tak nezvykne pouze na jeden produkt a díky tomuto postupu zůstane ve velmi dobré kondici mnohem déle. 

Společnost AVON uvedla na trh linii ANEW již v roce 1992 a spustila tak revoluci v kvalitní péči o pleť. Od té doby nabídla svým zákaznicím celou řadu přelomových novinek a je také průkopnicí v oblasti využívání omlazujících technologií ve svých kosmetických produktech. Jako první uvedla na trh například krém, který obsahuje i alfa-hydroxykyseliny (AHA). Ty mají vliv na omlazení pleti, které zůstává trvalé. A poslední průlomovou novinkou je právě nový duální noční krém Anew Reversalist , který bojuje proti vráskám dokonce efektivněji než čistý retinol.

Klepněte pro větší obrázek
Eva Přibylová, oficiální dermokosmetička AVON

Výsledky jsou viditelné již po krátké době:

  • vrásky jsou vyhlazené
  • pleť je mladistvější
  • mimické vrásky jsou viditelně redukovány
  • tón pleti je více sjednocený
  • vysoká účinnost, testování ve všech ročních obdobích
  • vhodný i pro velmi citlivou pleť, vytváří jemný hydrolipidický film

Obrátili jsme se na uznávanou dermokosmetičku paní Evu Přibylovou, aby krém vyzkoušela a podělila se s námi o své dojmy.

„Krém Anew Reversalist je velice kvalitní a účinný a to především díky promyšlené kombinaci jednotlivých složek. Je vhodný pro ženy od 35 let, používat by se měl nejlépe každý večer.

Krém číslo 1 obsahuje komplex PHYTOL+ a AHA kyseliny, látky přírodního charakteru, které mají schopnost odstraňovat odumřelé buňky. Ty způsobují nepěkné vrásky. Pleť se díky krému  projasní, vyživí a připraví se na vstřebání retinolu,účinné látky na omlazení pokožky. Krém také obsahuje  AHA complex s kyselinou glykolovou. Malé molekuly v ní obsažené hydratují.

Krém číslo 2 obsahuje komplex SUPER RETINOL a VITAMÍN C, podporuje tvorbu kolagenu, redukuje viditelnost vrásek a zlepšuje hydrataci. Jeho omlazující účinky jsou vynikající. Vitamín C je důležitý pro tvorbu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové. Také velmi aktivně odstraňuje volné radikály a celkově pleť projasní a rozzáří. Kromě toho, že eliminuje barevné skvrny na pleti, sjednocuje její tón. O retinolu se ví, že může způsobovat olupování pleti, to ale není případ krému Anew Reverslaist. Používáním prvního produktu se pleť na působení retinolu připraví, hydratuje se a odloučí se odumřelé buňky.

Krásná pleť je pouze tehdy, pokud je zdravá, čehož docílíme krémem číslo 1. Krém číslo 2 pomůže pokožce k jejímu omlazení.

Péči o pleť doporučuji doplnit i o masku Anew Essential s retinolem. Kromě výborné hydratace zajišťuje také okamžitý lifting, pleť zjemňuje, vyživuje a podporuje tvorbu kolagenu a elastinu."

Témata: Jen pro maminku

Video