Maminka.czSlavní rodiče

Kristýna Badinková Nováková porodila. Jindřiška z Pelíšků je trojnásobná máma

Markéta Novák Matějková 23.  3.  2020
Herečka Kristýna Badinková Nováková, která se proslavila zejména rolí Jindřišky v dnes již kultovním filmu Pelíšky, má důvod k radosti. Po dvou holčičkách porodila chlapečka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sympatická herečka, kterou diváci v poslední době mohli vídat v seriálu Temný kraj, má s mateřstvím zkušenosti. S bývalým manželem, režisérem Jaroslavem Fuitem, má dcery Rózu a Márinku.  Tatínkem chlapečka je její současný manžel Viktor Badinka, který je bratrem herečky Michaely Badinkové.

O tom, že se v mateřství našla, promluvila herečka také loni v dubnu v rozhovoru pro časopis Maminka. Tam také prozradila, že o svatbě s manželem Viktorem netušily do poslední chvíle ani její dcery.

"Když jsme to pak holkám řekli, měly hroznou radost. Akorát Márinka pak najednou začala ronit slzičky a říkala: "Ale já chci být taky Badinková!" Vysvětlili jsme jí, že je Fuitová po tatínkovi a že jestli chce, může používat obě příjmení. Zatím to neudělala," prozradila herečka v rozhovoru, ve kterém jsme si s ní povídaly i o radostech a starostech mámy dvou holčiček a o tom, jak u nich řeší záchvaty vzteku.

Minulý týden se pochlubila novorozeným synem tak herečka Marie Doležalová, která už má doma dceru Alfrédu.

Marie Doležalová má syna, na svět přišel nečekaně. Jak se jmenuje?
Kristýna Badinková Nováková prožívá jedno z nejkrásnějších období v životě. Potřetí se stala maminkou a přivedla tak na svět svému manželovi choreografovi Viktorovi Badinkovi syna. Doma na malého chlapečka čekají už sestry Róza a Márinka.

Zdroj: https://www.extra.cz/kristyna-novakova-porodila-jindriska-z-pelisku-a-hvezda-ordinace-se-raduje-ze-syna
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Nova, Jindřiška, Nováková, Mama, Márinka, Michaela Badinková, Roni, Pelíšek, Novák, Manžel, Máma, Novak, Herečka, Krist, Kultovní film, Kris, Chlapeček, Pór, Róza, Bad