Maminka.czChování a vztahy

Kristýna: Že jsem těhotná, jsem zjistila až v sedmém měsíci. Okolí mě odsoudilo!

TN TN 27.  4.  2016
Není možné, že jsi to nevěděla, to ti prostě nevěřím! Tuhle větu slyším ze všech stran. Jsem těhotná, mám měsíc do porodu, a místo abych slyšela ze strany blízkých slova podpory, většina mě odsuzuje. Ale já jsem opravdu o tom, že čekám dítě, neměla přes půl roku ani tušení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

1. Není možné, že sis toho nevšimla!

Hormonální antikoncepci beru už víc než deset let, od svých sedmnácti. Za celou tu dobu nikdy neselhala, takže jsem neměla důvod o její spolehlivosti pochybovat. Začala jsem ji brát na střední škole, když jsem měla první vážný vztah, a užívala ji bez přestávky až do nedávna.

Eliška: Kamarádka je fanatická matka. Bezdětní jsou pro ni bezcenní

Se svým partnerem Mikulášem žiju dva roky. Není to zas tak dlouho, ale ani to není úplně krátce. Měla jsem za to, že je to ten pravý, se kterým už zůstanu, přesto jsme rodinu zatím neplánovali. No – a teď čekám jeho dítě, ale jestli je to pořád ten pravý, si už tak jistá nejsem. Jeho reakce na zprávu o mém těhotenství mě totiž strašně zklamala.

Témata: Chování a vztahy, Vaše příběhy, oko, Pomocná ruka, Silný průjem, První pohyb, MEŠ, Krist, Despekt, Kris, Okolí, Vážný vztah, Postupující těhotenství, Měsíc, Sed

Video