Maminka.czGalerie

GALERIE: Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker i princezna Kate. Které další slavné ženy mají svou panenku Barbie?

Simona Procházková 20.  10.  2022
Světové celebrity jako ikonické Barbíny, které zbožňují holčičky snad ze všech koutů světa, vytváří společnost Mattel již mnoho let a do sbírky pravidelně přibývají další známé tváře. Podívejte se do fotogalerie na to, které hvězdné ženy můžete svým dcerkám pořídit v podobě jejich plastové miniverze.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tahle ikonická panenka, která právě letos slaví již své 60. narozeniny, naprosto pobláznila celý svět a touží po ní snad úplně každá holčička. A to již po několik generací. Barbíny pronikly i do světového showbusinessu a téměř každý, kdo ve světě celebrit něco znamená, dostal už svou vlastní panenku, říká se.

Tvůrci a návrháři se inspirují slavnými ženami z historie i současnosti, které něco dokázaly, přičemž nejde zdaleka jen o herečky, zpěvačky nebo topmodelky. Panenky již vznikly i po vzoru úspěšných vědkyň, malířek, sportovkyň nebo odvážných bojovnic za lidská práva.

RETRO: Hračky našeho dětství své kouzlo nikdy neztratí. Máte také igráčka, mončičáka nebo stavebnici Merkur?

Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Cher, Angelina Jolie, Lady Gaga nebo třeba Heidi Klum, a dokonce i královna Alžběta II., to jsou jen některé z hvězdných ikon, které posloužily jako vzor pro realizaci panenky Barbie. V okouzlujících honosných i odvážných modelech šatů, s načesanými účesy, blyštivými šperky a v luxusním hávu… Která by se nejvíc líbila právě vašim ratolestem?

Témata: Galerie, Slavné maminky, Zajímavosti, Celebrity, princezna, Styl, Šaty, Panenky, Barbie, Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, marilyn monroe, Slavná žena, Kate, Panenka, Alžběta II., Angelina Jolieová, Sarah Jessica Parkerová, Cher, Sla, Audrey Hepburnová, Mattel, Lady Gaga, Jess, Gal, Panenky na Heureka.cz