Maminka.czNákupní tipy

Které známé maminky vyrazily s naší redakcí nakupovat do Lindexu?

redakce 4.  4.  2018
Minulý měsíc jste vyrazili s naší redakcí nakupovat do Lindexu, kde se konala tradiční akce s časopisem Maminka a značkou Lindex. Tuto jedinečnou událost si nenechala ujít ani celá řada známých maminek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

A kdo by taky odolal. Na celém nákupu jste totiž mohli ušetřit až třicet procent a ještě získat atraktivní dárky. Registrované maminky dostaly hned po příchodu do obchodů Lindex v OC Nový Smíchov v Praze a Forum Nová Karolina v Ostravě dárečky pro nejmenší a za nákup nad 1200 Kč ještě navíc krém Nivea.

Připravit šatník svým potomkům na nadcházející jarní a letní sezónu  se vydala nejen celá redakce časopisu Maminka, ale také známé maminky. A některé se odvážně vydaly nakupovat i se svými patrnery. Moderátorka a zpěvačka Emma Smetana tak do Lindexu dorazila nejen se svou dcerkou Lennon Marlen, ale i se svým partnerem Jordanem. Se svými "holkami" dorazil na Nákupy se značkou Lindex také herec Saša Rašilov.

Z dalších známých tváří, které přišly se svými potomky do Lindexu, nechyběly Míša Tomešová, Kristýna Kloubková, Markéta Hrubešová, Lenka Zahradnická nebo Andrea Růžičková.

Nákupy se značkou Lindex a časopisem Maminka se konají pravidelně dvakrát do roka, a to vždy na jaře a na podzim.

Chcete ušetřit a výhodně nakoupit? Pojďte s námi na nákupy do Lindexu
Sluníčko potěší, ale bohužel může i ublížit... Nezapomeňte na krém a brýle
Neseďte doma a vyrazte s dětmi ven i za deště. Jen nezapomeňte na vhodné oblečení
 
Témata: Video, Slavní rodiče, Časopis Maminka, Nákupní tipy, Lennon, Saša Rašilov, Fórum nová Karolina, Míša Tomešová, Tradiční akce, Časopis, Lindex, Maminka, Lenka Zahradnická, Náš, Redakce, Karolina, Andrea Růžičková, Praha, Ostrava, Maminka a značka Lindex, Celá redakce, Karolín, Redakce časopisu, Reda, Kristýna Kloubková