Maminka.czNaše tipy

Kvalitní nábytek pro děti? Zkuste dřevěný

Reklama 3.  12.  2012
Pokud chcete mít jistotu, že nábytek pro vaše miminko je opravdu kvalitní a neobsahuje žádné škodlivé látky, je potřeba opravdu důkladně vybírat. Rozumnou volbou může být třeba nábytek z masivního buku, který vyrábí například německá značka Geuther. Nejen že je bytelný, oceníte i jeho praktičnost a atraktivní vzhled. U vybraných produktů vás potěší také prodloužení záruky ze standardních dvou na pět let.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Židlička Family

Pokud vaše miminko už zvládne sedět samo zhruba čtvrt hodiny, můžete začít používat vysokou židličku. Židlička Family má ergonomicky tvarovanou opěrku zad, opěrky na ruce a odnímatelný pultík. Svoji kvalitou přesvědčila i německou organizaci pro ochranu spotřebitelů Stiftung Warentest, která židličce udělila dobré hodnocení. Dokoupit si můžete také polstrovanou výplň, aby vaše miminko sedělo v měkkém. Family se prodává v šesti barevných provedeních, od přírodního dřeva až po pestrobarevnou kombinaci.

Cena: od 2.990 Kč do 3.390 Kč v závislosti na vybrané barvě, cena výplně: 469 Kč

Praktická postýlka Aladin

Chcete mít miminko v noci na dosah, zároveň ale máte ráda postel sama pro sebe? Řešení nabízí postýlka Aladin. Ta přes den může stát samostatně, na noc pak jednoduše odklopíte boční stranu a postýlku přisunete ke své posteli. Miminko je hned vedle vás, ale každý má zároveň své pohodlí.

Cena: od 5.790 Kč

Ohrádka Lucy – bezpečí i opora

Dřevěné ohrádky poskytují dětem nejen ochranu, ale zároveň i podporu při prvních pokusech se postavit a ujít pár krůčků. Mobilní ohrádka Lucy má, stejně jako ostatní ohrádky od Geutheru, čtyři kolečka s brzdami a polstrovanou plochu na hraní a spaní. Tu navíc můžete nastavit do tří výškových poloh tak, aby byla ohrádka pohodlná pro vás i pro miminko. Když ji zrovna nepotřebujete, snadno ji složíte. Ani cestování s Lucy není problém, vejde se do zavazadlového prostoru auta. Tato ohrádka rodiče potěší také zárukou prodlouženou na celkem 5 let.

Cena:od 2.790 Kč do 3.390 Kč dle barevného provedení a velikosti

Dětský pokoj Sunset

Náladu vám i vašemu miminku zaručeně zvedne prosluněný pokojík Sunset. Kombinace žluté a oranžové hřeje a působí pozitivně. Kompletně vybavený pokojík obsahuje postýlku, samostatný regál, dvoudílnou nebo třídílnou skříň, komodu a poličku. Nadčasový nábytek poroste s vaším dítětem.

Informaci o cenách sestavy i jednotlivých kusů pokoje Sunset naleznete, stejně jako ostatní představené produkty značky Geuther, na www.babystar.cz.

Témata: Naše tipy