Maminka.czČasopis Maminka

Květnová Maminka s Nikol Moravcovou je tu! A voní jarem

kog 18.  4.  2019
Ani jste se nenadáli a je tu nová Maminka. Barevná, květinová a jarem provoněná s moderátorkou a influencerkou Nikol Moravcovou na titulní straně. Ve velkém rozhovoru nám prozradila, že čeká holčičku a pevně doufá, že z ní nebude nějaká líná puťka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nastávající maminka Nikol měla ve chvíli rozhovoru den po ultrazvuku a prozradila nám, že čeká holku. Dceru si přála. "S manželem jsme si oba přáli jako první dítě právě holčičku a pak toho mladšího chlapečka... Ale upřímně by mi ani nevadilo, kdybych měla tři holky, protože já jsem zvyklá mezi holkami být celej život. Ani manžel není ten typ, co by za každou cenu trval na klukovi," svěřila se Nikol Moravcová. V rozhovoru nám také prozradila, jaká mají vybraná jména a jak prožívá celé těhotenství. 

Kromě velkého rozhovoru s Nikol se můžete těšit i na mnoho zajímavých článků. Vybrali jsme například čtyři ženy, které by klidně mohly soutěžit o titul Maminka roku. I s nimi tu najdete rozhovor. 

Hledá se Maminka roku 2019! Poslední šance se přihlásit, pojďte do toho!

Určitě si s chutí přečtete i články Mateřství bez růžových brýlí, Čeho se bojíme v těhotenství a Co byste neměli říkat rodící ženě. Dozvíte se, co dělat v případě, že vaše dítě koktá, nebo když se v noci stále počůrává. Nechybí ani těhotenská a dětská móda a recepty – tentokrát asijská jídla pro děti. Mimochodem, víte, proč potřebujeme společné večeře? I to se dozvíte v květnové Mamince. 

Mateřská? Navenek se flinkáme, ale potají měníme svět, píše Marie Doležalová

Hledáme Maminku roku 2019! Právě teď můžete přihlásit sebe nebo jakoukoli jinou skvělou matku ve svém okolí do dalšího ročníku této výjimečné soutěže. Všechny potřebné informace najdete na webu Maminka roku TADY

 

Témata: Časopis Maminka, Rozhovor, Mateřství, JAR, Dětská móda, Květnová Maminka, Nikol Moravcová, Web, Maminka, Holčička, Titulní strana, Nikol, Holka, Nik, Velký rozhovor, Puťka