Maminka.czNáš tip

Lásky je někdy málo, někdy moc. Ví to i Ester Geislerová, hlavní tvář LOVEní

redakce 28.  2.  2019
Tohle nechce zažít žádná nevěsta. A Eliška (Ester Geislerová) má bohužel smůlu, v den svatby jí ženich uteče od oltáře! Nakonec se jí ale naskytnou zcela nové možnosti. Jaké? Uvidíte v romantické komedii, která jde do kin první jarní den, tedy 21. března.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Eliška má právě svatbu a v krásných šatech čeká na osudové "ano", které bohužel nezazní... Ženich totiž vezme roha a od oltáře uteče! Zdrcená nevěsta, kterou hraje Ester Geislerová, má naštěstí kamarádku, která přesně ví, co udělat. Založí Elišce profil na osvědčené seznamce, a tím začíná zábavný hon na lásku. Eliška se vrhá do randění naslepo, aby mezi řadou katastrofických schůzek a sérií trapasů našla nový vztah. Podaří se jí to?

LOVEní se natáčelo v režii Karla Janáka, který se s Ester Geislerovou setkal po dlouhé době od natáčení slavných Snowboarďáků. "Ester byla pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je jemná, založená na nadhledu a lehké ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy," nešetřil chválou režisér.

Kromě Ester Geislerové se můžete těšit na Jakuba Prachaře, Martina Písaříka, Veroniku Žilkovou, Jaroslava Plesla a Evelyn Kramerovou. Film jde do kin první jarní den, tedy 21. března. 

 

Témata: Video, Naše tipy, Za zábavou, Náš tip, Nevěsta, Ženich, Evelyn, Romantická komedie, Režisér, Hlavní hvězda, Veronika Žilková, Karel Janák, Natáčení, Oltář, Lovení, Randění, Geislerová, Malo, Jarní den, Moc, Pisa, Ester Geislerová, Láska, Jakub Prachař, Trapas