Léčení a osvěžení na jednom místě – v Hajdúszoboszló

Reklama 14.  12.  2015
Přišel ten správný čas, abyste i Vy navštívili maďarské lázeňské město Hajdúszoboszló! Zimní měsíce jsou ideálním obdobím ke koupání v termálních bazénech, k léčbě bolavých svalů i kloubů a k rozmazlování těla i duše pomocí příjemných wellness procedur. K tomu všemu Vám městečko nabízí navíc útulnou atmosféru a pestré zábavné programy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Osvěžení

I v zimních měsících potřebujeme uvolnění a odpočinek. Pobyt v Hajdúszoboszló nabízí komplexní balíčky léčebných a wellness služeb, širokou škálu vynikajících hotelů a veselé zábavné programy. Hajdúszoboszló je i v zimním období perfektním cílem pro celou rodinu, vždyť moderní kryté lázeňské středisko a aquapark zajistí všem bezstarostné koupání, sportovní vyžití, wellness služby a skvělé programy.

Náš tip: masáž Pindasweda je skutečnou energetickou bombou pro tělo i duši, vyzkoušejte ji ve wellness oddělení lázeňského střediska Aqua-Palace!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zimní svátky

O Vánocích se v hotelích postarají o sváteční atmosféru nejen ozdobené stromečky, ale také perfektní služby a řada pečlivě připravených programových překvapení. Zážitky v Hajdúszoboszló = zábava + odpočinek + skvělá gastronomie.

Konec roku je obzvlášť zajímavý, na Silvestra nemůže chybět „Silvestrovské rozloučení se starým rokem“, večerní představení žongléra s ohněm a tradiční ohňostroj pod širým nebem. Místní hotely a restaurace nabízejí rozmanité silvestrovské programy a veselou zábavu. Rezervujte si včas svůj pobyt – těšíme se na Vás.

Náš tip: Pokud nevíte, čím překvapit pod stromečkem, darujte zážitky a rozptýlení v Hajdúszoboszló, vyberte si z nabídek na našich webových stránkách!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Léčebné kúry

První měsíce nového roku jsou ideální pro pobytové léčebné kúry. Léčebné lázně v Hajdúszoboszló nabízejí procedury pro různá onemocnění jako jsou: osteoporóza, bolesti v oblasti bederní páteře, problémy oběhového systému, ale také stres. Typická léčebná kúra zahrnuje 18 procedur, lze si však vybrat jiné kúry na 7, 14 a 21 dní, které obvykle obsahují i některé služby zdarma, jako např. vstup do lázní nebo sauny. Léčivá voda v Hajdúszoboszló má jedinečné složení a používá se při všech kúrách.

Náš tip: Pokud si vyberete balíček na min. 4 dny, denně 4 ošetření v léčebných lázních Hajdúszoboszló, obdržíte nedělní vstupenku do lázní zdarma.

hajduszoboszlo.hu/cs/