Maminka.czČasopis Maminka

Lednovou Maminku zdobí těhotná Berenika Kohoutová. Už ji máte?

redakce 12.  12.  2019
Je tu lednová Maminka s krásnou Berenikou Kohoutovou na titulní straně. Kromě jiného v ní najdete nejpřehlednější materiál o novinkách v mateřské a rodičovské v roce 2020. A velmi poučný článek o tom, jak dnes vychovávat dítě, aby obstálo v 21. století.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Nečekala jsem, že to bude tak rychlé, ale jinak miminko jsem chtěla a moc se na něj těším," svěřila se Berenika ve velkém rozhovoru. K porodu si prý udělá playlist, ale jak sama říká: "Uvidím, zda ho vůbec budu chtít poslouchat!" Prozradila nám i pohlaví miminka a jaké s partnerem vybrali jméno. V rozhovoru sama zavzpomínala na své dětství i na to, jak je se sestrou vychovávala jejich máma (spisovatelka Irena Obermannová, pozn. redakce). 

V lednové Mamince nechybí samozřejmě fejeton od Marušky Doležalové. Dozvíte se, jak dopadla naše loňská ekovýzva, zda jsme ji všechny v redakci dodržely. Poradíme, jak bojovat s dětským kašlem, a máme super tipy na dětské funkční oblečení. Samozřejmostí je i dětská móda a recepty - tentokrát vám ukážeme, jak si upéct vlastní chléb. 

Lednové vydání Maminky nebo předplatné s dárkem kupujte na www.ikiosek.cz/maminka

Témata: Časopis Maminka, Miminko, Dětská móda, Berenika Kohoutová, Irena Obermannová, funkční oblečení, Berenika, Maminka, Maruška Doležalová, Obermannová, Redakce, Lednové vydání, Playlist, Titulní strana, Kohout