Maminka.czSlavní rodiče

Libuška Rohlíčková (dříve Vojtková) porodila holčičku

redakce 18.  9.  2017
Tanečnice Libuška Rohlíčková, dříve známá pod jménem Vojtková, se stala dvojnásobnou maminkou. V pondělí se jí totiž narodila holčička, kterou pojmenovali Ela.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Radostnou zprávu potvrdila dnes Blesku šťastná babička Eva Hrušková.

„Ano, je to pravda. Libušce se narodila krásná vlasatá Ela. Když jsem ji spatřila na fotce, hned se mi vrátily vzpomínky, když se narodil Zdeněček. Ten byl také takhle vlasatý,“ potvrdila pro Blesk.cz novopečená babička Eva Hrušková.

Porod prý proběhl bez komplikací a dcerka Libuše Rohlíčkové, dříve Vojtkové, vážila při porodu 3,25 kg a měřila 50 centimetrů.

Libuška Rohlíčková má z předchozího manželství s lídrem kapely Kabát Pepou Vojtkem již desetiletého syna Matyáše. Jejím současným manželem je herec Zdeněk Rohlíček, který je synem televizní Popelky Evy Hruškové. Poprvé byla tanečnice provdaná za zpěváka Daniela Hůlku.

Oběma rodičům gratulujeme.

Video: Těhotná Libuška Rohlíčková řekla, co si myslí o očkování dětí

Víme, jak Agáta Prachařová pojmenovala svou dceru. Prozradil to dědeček
Libuška Vojtková: Svatba a děti ne, společné bydlení ano!
Libuška Vojtková - Matýsek mi dělá jen radost
Témata: Slavní rodiče, Bydlení, tanečnice, Exmanželka, Rohlíček, Zdenek, Popel, Roh, Radostná zpráva, Libuška Vojtková, Desetiletý syn, Očkování dětí, Předchozí manželství, Vojtková, Matyáš, Dvojnásobná maminka, Elo, Libuška, Maminka, Holčička, Pór, Ret, Kabát, Exmanžel