Maminka.czSlavní rodiče

Lilia Khousnoutdinova s Karlem Janečkem čekají druhé dítě. Přišlo nečekaně

redakce 29.  12.  2020
Miliardář Karel Janeček vždycky mluvil o tom, že chce velkou rodinu. Teď se stane tátou popáté. Jeho partnerka Lilia Khousnoutdinova čeká dítě – zdá se přitom, že slavný pár těhotenství trochu zaskočilo, miminko momentálně v plánu nebylo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Z předchozích vztahů má Karel Janeček čtyři děti – z manželství s první ženou Michaelou dcery Viktorii a Amálii, s druhou exmanželkou Mariem Mhadhbiovou (36) syna Karla Janise (5) a se snoubenkou Lilií dvouletou holčičku Isabelu. Té nyní přibude mladší sourozenec. 

Pro Liliu to bude třetí potomek, z manželství s Britem má syna Lea. 

„Rozhodně to nebylo plánované a velmi nás to překvapilo. Já jsem byl hned velmi šťastný, Lilia o něco méně, protože tu první část těhotenství nesnášela úplně nejlépe. Oba dva se na miminko velmi těšíme a radujeme se, že budeme rodiči dalšího děťátka," řekl Janeček s tím, že Lilia zatím další těhotenství neplánovala i vzhledem k tomu, kolik má pracovních závazků. 

Pár si už dříve na letošek naplánoval i svatbu, zatím měli jen jednu neoficiální v Bhútánu. 

Jak vybrat porodnici? Neptejte se kamarádek, radí porodní asistentka! Proč?

Lilia mimo jiné působí jako průvodkyně k porodu – dula. Svou dceru porodila doma. „Druhý porod byl naprosto úžasný a předčil moje očekávání toho, jaký může porod být.  Jakási rozjezdová fáze porodu trvala tři dny, během kterých jsme stihli spoustu zajímavých věcí. A zároveň jsem si mohla užít přítomnost svého partnera a spoustu krásných společných okamžiků.

Aktivní fáze byla až nečekaně krátká a velmi jednoduchá. Připravovala jsem se na delší a náročnější prožitek. Místo toho mohu konstatovat, že pokud tomu vůbec lze říkat bolest, intenzitu jsem prožívala jen při pár posledních kontrakcích. Od té doby věřím na bezbolestný porod," řekla před časem. 

Za ideální místo, kde přivést dítě na svět, považuje porodní domy, to však bohužel v Česku nejde. 

Syn přivítal Isabelu těsně po porodu, vylekala ho placenta, říká kněžka Lilia
Dula, nebo porodní asistentka? Lilia Khousnoutdinová vám vysvětlí rozdíl
Témata: Těhotenství, Porod, Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Miminko, Slavní tatínci, Rodina, Mateřství, Lilia Khousnoutdinova, Karel Janeček, Khousnoutdinova, Průvodkyně, Profimedia, Děti, Isabela, Janis, Přívěs, Bhútán, Lilium Khousnoutdinova, Khousnoutdinová, Slavný pár, Jane, Česká republika, Lilium