Maminka.czVýživa a stravování

Má vaše dítě problémy s jídlem? Ptejte se v nové poradně!

redakce 23.  2.  2011
Má vaše dítě problémy s jídlem? Ptejte se v nové poradně!
Zajímá Vás, které potraviny jsou pro Vaše dítě vhodné? Chcete vědět, jestli je jeho hmotnost v pořádku vzhledem k jeho výšce a věku? Nebo byste rádi získali kontakt na organizaci, která Vám může pomoci s nadměrnou hmotností Vašeho dítěte?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ve spolupráci s Poradenským centrem Výživa dětí jsme pro vás připravili novou Nutriční poradnu, ve které naleznete všechny odpovědi na vaše otázky týkající se výživy a stravování vašich dětí.

Základem činnosti Poradenského centra Výživa dětí je bezplatné poradenství zaměřené na správnou výživu a zdravý životní styl dětí. Cílem Poradenského centra je zlepšit informovanost dětí a rodičů o nutnosti správné výživy a zdravého životního stylu jako prevence civilizačních onemocnění včetně obezity a postupně zlepšovat stravovací návyky u dětí. Poradenské centrum spolupracuje i s praktickými dětskými lékaři, kterým slouží jako zdroj informací a jejichž prostřednictvím šíří edukační materiály.

Na vaše dotazy v Nutriční poradně na webu Maminka.cz odpovídá nutriční terapeutka Poradenského centra Výživa dětí, Hana Knížková, Dis., která poskytuje konzultace z oblasti výživy a správného životního stylu dětí od 3 do 18 let.

Vaše dotazy do Nutriční poradny můžete vkládatzde.

Další poradny na webu Maminka.cz naleznetezde.

Témata: Výživa a stravování, pořad, Vaš, Hana Knížková, Vaše dítě, Poradenské centrum, Civilizační onemocnění, Pór, Problém, Děti