Maminka.czHračky pro děti

Magformers - inteligentní výuková hračka – nejlepší dárek

Reklama 18.  9.  2013
Magformers - inteligentní výuková hračka – nejlepší dárek
Magformers je kreativní magnetická stavebnice, která umožňuje stavět tisíce 2D i 3D modelů jen z několika základních geometrických tvarů. Magformers je ideální k učení barev a cvičení jemné motoriky, podporuje představivost a matematické myšlení formou hry již od útlého věku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Novinkou podzimu 2013 jsou motorová kolečka s dálkovým ovládáním, díky kterým si můžete postavit z jediné stavebnice až stovky různých aut a s nimi pak závodit. Oblíbené jsou jízdy zručnosti s různými typy karosérií. Pro každou trasu si totiž můžete vůz přebudovat nanovo. Pro noční jízdy využijete nové svítící dílky s mnoha barevnými režimy.

Princip je jednoduchý. Hrany dílků jsou vybaveny magnety, které spolu tvoří dočasné spoje. Díky nim lze stavět klasická matematická tělesa (mnohostěny, válce, kužely), ale i složité prostorové obrazce i celá města. S pomocí funkčních doplňků postavíte auta, bagry, roboty, rakety i kosmické lodě či pohádkové zámky a paláce. Dívky s oblibou tvoří šperky či nábytek, lunaparky, ornamenty a veselá zvířátka. Z jediného balení postavíte snadno a rychle tisíce různých modelů. Děti rychle objevují novátorská konstrukční řešení, neboť spojování dílků je otázkou pár vteřin. Ještě rychleší je pak opětovné rozložení na základní dílky, kde jednoznačně vítězí radostná demontáž impulzivního charakteru:-)
Pro inspiraci si stačí prohlédnout naši galerii staveb.

Rozměry dílků a vhodně volené tvary zajišťují maximální bezpečnost. Použité materiály splňují nejpřísnější hygienická a zdravotní kritéria. Dílky jsou dostatečně velké, nelze je polknout, jsou prakticky nerozbitné a přitom snadno uchopitelné i pro děti mladší 2 let. Magformers se stal za pouhé 3 roky nejoblíbenější hračkou v mateřských školách i mnoha domácnostech. Děti i dopělí jsou často zaujati společným stavěním natolik, že opomenou sledovat televizi či nechají zahálet procesor počítače, což je dnes stále žádanějším překvapením. Magformers putuje s dětmi na chalupy i dovolenou a mnozí tak ocení balení v praktických úložných kufřících. Dokupovat lze i jednotlivé dílky, jejichž počet se každým rokem stále rozrůstá.

Stavebnice Magformers byl oceněny prestižním titulem „Hračka roku“, který uděluje porota z řad pedagogů a výtvarníků.
Magformers lze kombinovat i se známou stavebnicí Geomag. Magformers je chytrou a chytlavou hrou pro děti i dospělé. Hraní si s vlastními dětmi či vnoučaty vás nebude v žádném případě nudit a ledacos se i sami přiučíte.

Více informací na www.magformers.cz

Témata: Děti, Hračky pro děti, Hračky na Heureka.cz

Video