Maminka.czSlavní rodiče

Malá princezna Charlotte oslaví druhé narozeniny. Podívejte se, jak je roztomilá

redakce 1.  5.  2017
Princezna Charlotte oslaví už zítra, tedy 2. května, své druhé narozeniny. Podívejte se na její nejroztomilejší fotky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Britský královský palác se už připravuje na oslavu nejmladší členky rodiny, princezny Charlotte. Při této příležitosti zveřejnil na svém Instagramu fotografii malé princezničky. 

"Vévoda a vévodkyně z Cambridge mají potěšení sdílet novou fotografii princezny Charlotte, která zítra oslaví na své druhé narozeniny. Fotografie byla pořízena v dubnu vévodkyní v jejich domě v Norfolku," uvádí k fotografii.

Kate a William pravidelně zveřejňují oficiální fotografie svých dětí při příležitosti jejich narozenin.

Vévodkyně Kate je vášnivou fotografkou, a tak není divu, že často je autorkou fotografií právě ona. Stejně jako nyní, když zvěčnila dvouletou oslavenkyni.

Také my se připojujeme ke gratulantům a malé princezně přejeme, aby si oslavu pořádně užila.

Na další fotografie a video princezny Charlotte se můžete podívat na webu Supermámy.cz.

Po čem touží královské děti? George chce šermovat, Charlotte jezdit na koni
Všechno nejlepší, malá princezno Charlotte!
GALERIE: Modrá je dobrá. Podívejte se, jak sluší královským dětem

 

Dcera královského páru Kate (34) a Williama (35) má před sebou další narozeninovou oslavu. Narodila se 2. května 2015 a teď ji čekají dvě svíčky na dortu. Oslava se bude konat v těchto dnech na rodinném sídle v Anmeru v Norfolku a podle slov rodiny nepůjde o nic velkého. Charlotte se může těšit na návštěvu několika kamarádů.

Více na http://supermamy.maminka.cz/clanek/pro-zeny-super-mamy-materstvi-vychova-deti/466167/princezna-charlotte-slavi-druhe-narozeniny-jak-uz-vyrostla.html?utm_source=supermamy.maminka.cz&utm_medium=copy
Témata: Slavní rodiče, princezna, narozeniny, Královský palác, Instagram, Princezna Charlotte, Druh, Norfolk, Malá princezna, Britský král, Narození, Vévoda, Princ, Cambridge, Charlotte, Oslava, Nejmladší člen, Jak