Maminka.czSlavné maminky

Máma celebrita - otec neznámý. Které známé herečky se rozhodly vychovávat děti bez partnera?

Dita Mrázková 4.  10.  2022
Jsou krásné, úspěšné a to, že se rozhodly mít děti "bez otce", jim vůbec nevadí. Náhradní mateřství nebo adopce, to se přece počítá! Proč se rozhodly být single mámami, co si myslí o mužích a jak se jedna z nich smířila s faktem, že se její syn cítí být dívkou?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Čtyři herečky a devět dětí. Ani jedno se nenarodilo přímo jim, všechny jsou ale maximálně milovány. Víc než strasti s nimi zažívají jejich mámy mnohem víc slastí. Nevěříte?

Lucy Liu

Klepněte pro větší obrázek

"Myslím, že je to možná v některých ohledech jednodušší, pokud jste svobodná matka. Nemusíte se zabývat názorem někoho jiného. A upřímně řečeno, druhý rodič může být někdy víc dětinský než dítě samo," nechala se slyšet herečka známá z komedie Charlieho andílci, která má sedmiletého syna Rockwella díky náhradnímu mateřství a je samoživitelkou.

Lucy taky prozradila, že s Rockwellem, kterému všichni jeho kamarádi neřeknou jinak než Rocky, tráví čas nejraději u kuchyňského stolu, kde si pravidelně a o všem povídají. "Máme tuto tradici, kdy mluvíme o oblíbené části našeho dne a o tom, za co jsme vděční. A každé ráno se svého syna nezapomenu zeptat, jaké měl sny," svěřila se Lucy.

VIDEO: Může být porod krásný zážitek? Tahle rodina je toho důkazem

Témata: Děti, Slavné maminky, Výchova, Péče o dítě a jeho výchova, Rodičovství, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Rodiče, Syn, Dcera, herečka, Dětství, Matka, Otec, Sociální sítě, Adopce, povaha, single, svobodná matka, Johnny Depp, Sandra Bullock, Skandál, Lucy Liu, Amber Heard