Maminka.czVaše příběhy

Máma napsala seznam věcí, které ji během mateřství překvapily

Supermámy.cz 14.  1.  2017
Během prvního roku mateřsví si Gylisa Jayne nespočetněkrát pomyslela"proč mi tohle nikdo neřekl"?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Angličanka tvrdí, že většina knížek a webů o mateřství zamlčuje, co všechno člověk a potká a tak mu ani nemůže poradit, jak se s ním vypořádat. A na tom rozhodně něco je. Podívejte se na seznam Gylisiných stesků, který zveřejnila na facebooku.

Holení nohou

Holení nohou? Žádná velká zábava, ale dá se to udělat kdykoli a nakonec to nezabere víc než pár minut. Nikoli však, když se vám pod nohama motá batole. Coby matka si v takový moment připadáte dost nepatřičně, ale co s potomkem, když už se na ochlupení svých končetin nemůžete ani podívat?

Těhotná v USA: Skutečnou zemí snů, co se mateřství týká, je Česko

Nebo prostě chcete večer před partnerem bez rozpaků po čase obléknout něco jiného než pyžamo až na zem? Gylisa to vyřešila takhle a ještě to nafotila a dala na web, aby ostatní matky viděly, že v tom nejsou samy.

Nikdy nejste sama

Gylisu na mateřství skoro nejvíce zaskočilo, že skutečně nikdy, nikdy není sama. Ani ve dne, ani v noci, ani na záchodě, při sprchování či u toho už zmíněného holení nohou. Nemůže už jen tak začít něco dělat a dokončit to, protože potomek ji často nenechá.

Přečtěte si, jaké další věci Angličanku zaskočily...

Témata: Děti, Mateřská a rodičovská dovolená, Mateřství, Vaše příběhy, Maminky ve světě, Angličan, Máma, Mater, Mama, Pyžamo, Věc, Angličanka, Seznam věcí, Velká zábava, Máť, Seznam, Běh