Maminka.czKam s dětmi

Máme pro vás velký přehled, kam se vydat v Evropě na vánoční trhy

Markéta Novák Matějková 13.  11.  2016
I když se vám to může zdát předčasné, tak mnohé vánoční trhy začínají v Evropě už v polovině listopadu. Pokud přemýšlíte, kam se vydat, máme pro vás několik tipů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mnozí lidé určitě rádi vyrazí na tradiční vánoční trhy s krásnou zimní výzdobou, koledami a stánky s punčem. Trendem posledních let ale je, že hledají také něco netradičního – třeba si ve městech chtějí zabruslit nebo se jinak pobavit při sportu, spojit advent s návštěvou zajímavého koncertu nebo se podívat do méně známých čtvrtí s malými hospůdkami a obchůdky, kde má advent zase trochu jinou atmosféru,“ říká blogerka Kristýna Sojová z free-europe.elines.cz, která pro zájemce pořádá zdarma populární Free meet upy – návštěvy evropských měst se speciálním programem.

Brzy se chystá i na adventní trhy do evropských metropolí a zde je několik jejích tajných tipů, které se vám mohou hodit.

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Vánoce, koleda, Elin, vánoční ozdoby, Bruslení, Velký přehled, Vánoční punč, Meet, Michelin, Přehled, Bratislava, Švestka, Hlavní náměstí, Walt Disney, Euro, Berlín, Vánoční zvyk, Langoš, Celé město, Vánoční strom, Curling, Kodaň, Pletenec