Mami, chci pejska!

Lenulein 24. 7. 2016 23:50
Akorát pejska vybíráme. Nevím jestli menšího nebo středního vzrůstu. Prohlížíme rasy, které jsou http://www.pejskar.cz/plemena-psu/... a na konec jsme se asi rozhodli adoptovat. Vybrat podle toho jak si padneme do oka
gino 28. 7. 2016 16:39
Psa si prosim neporizujte. Bude Vam dite porad olizovat a chytne choroby. Bude na nej zarlit a porad bude curat vsude i v dospelosti. Mam fenu maltezaka. Nelina, nekouse, perfektne hlida cely dum, malo zere a je nenarocna. Ale furt nas olizuje i svou prdel a hovna na prochazce i svou krev z menzes. Pak olize dite po tvari. Dnes mi pochcala celou matraci, nejde uz vycistit. Je prosakla skrz na skrz. Vcera se vysrala malemu do pokoje na koberec. Dceri prokousala kalhoty a kalhotky v nevycislitelne podobe. Dela to nenapadne. Dnes ji vykopnu na chodbu a tam zustane hlidat i v noci. Od toho taky pes je aby hlidal a nenicil nam zivot. Furt neco a ni cistim a peru. Uz bych psa nechtela a i pri dovolene je to koule u nohy. Pes je nehygienocke zvire a do domu se nehodi k detem. Hladit si muzete deti nebo manzela a stekat muzete samy mile damy. To je ma rada.
Milovnice psů 23. 9. 2018 12:30
Děláte si srandu? Někdo jako vy má psa? Tak to musí být strašný chudák podle vašeho vyjadřování. Já už mám za svůj život třetího psa (vždy německý ovčák). Když ho umíte dobře vychovat tak je to zlatíčko. Ale pokud se k němu chováte jako idiot tak je jasné že bude olizovat, kadit a močit kde bude chtít. Jestli nedokážete vychovat psa tak nechápu jak můžete mít děti a co z nich vyroste. Běžte se někam zahrabat protože pes je nejlepší přítel (normálního) člověka.
Monika 23. 9. 2018 12:40
Já měla už spoustu psů a rozhodně plánuji si s přítelem pořídit nějakého dalšího. Když jsem byla dítě tak rodiče koupili fenku (německý ovčák) která byla jen o půl roku mladší než já. Jezdila se mnou v kočárku, po obědě vždy spala se mnou a v noci ležela vedle postýlky. Když jsme obě vyrostly tak se mnou všude chodila a měla jsem jí strašně ráda. Vždycky jsem jí brala jako sestru a nejlepší kamarádku. Umřela když mi bylo 12 ale naučila mě že pes je lepší a věrnější než člověk. Takže si zase koupím fenku německého ovčáka a budu doufat že bude alespoň z poloviny tak dobrá jako moje milovaná psí sestra. Všem kteří mají trpělivost a trochu času psa doporučuji protože se vám to vrátí a bude to váš nejlepší přítel.
Natalí 3. 7. 2019 19:58
ja držím hladovku ?
5