Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Ani jako mámy nezapomínejte samy na sebe, radí Kateřina

redakce 17.  6.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Maminka Kateřina (28) všem ženám radí, aby ani jako mámy nezapomínaly samy na sebe.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jsem máma, která se na mateřské dovolené začala věnovat svým dvěma snům – blogu a fotografování. Maminkou jsem ale především, ačkoli skloubit všechny aktivity a být stále na sto procent mámou je opravdu velmi náročné.

Na svém blogu milluji.cz se věnuji převážně oblasti jídla, ale sem tam i mateřským tématům. Snažím se také maminky motivovat k tomu, aby se dětem naplno a smysluplně věnovaly, ale aby nezapomínaly ani na sebe jako na ženy.

Také nabádám k nakupování kvalitních surovin, knih, ke cvičení, péči o sebe, relaxaci, udržitelné módě, přírodní kosmetice či upozorňuji na zbytečné plýtvání. Maminkou roku bych se měla stát proto, že tuto svou roli miluji, našla jsem se v ní, ale zároveň se snažím nepřijít o svoje já," napsala o sobě v přihlášce do soutěže Maminka roku Kateřina z Brna. 

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma, přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! 

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE 

Maminka roku: Karolína nepořizuje nic zbytečného, nic jednorázového
Krampolinka: Vlaječková girlanda na křtiny, oslavy i do dětského pokojíčku
Témata: Soutěže, Maminka roku 2019, Sam, Podnikatelka, Jak, Blogerka, Internet, Příběh, Kategorie, Maminka, Kat, Máma, Maminka Kateřina