Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Denisina dcera se narodila ve 26. týdnu, vážila 690 gramů. Dnes je zdravá!

redakce 2.  7.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Denisa (26) dává příběhem své předčasně narozené dcery Sáry Ellen naději všem rodičům, kteří jsou na tom podobně.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jsem maminka předčasně narozené Sáry Ellen, která se narodila v týdnu 25+5 s porodní váhou 690 g a měřila 34 cm. Narodila se kvůli infekci v plodové vodě a porod byla jediná možná záchrana. Trvalo 36 dní, než její váha překonala 1 kg. Byly to nejhorší okamžiky v našem životě.

Známe semifinalistky soutěže Maminka roku. Vyberte tu nejlepší!

Náš příběh jsem od začátku sdílela na Instagramu, kde můj profil najdete pod jménem MÁMA MALÉ ELLEN. Zanedlouho jsem začala zjišťovat, že maminek, které porodily předčasně, je opravdu hodně a že tento profil začal těmto maminkám a rodinám psychicky pomáhat.

Ač jsme málem o naši dceru přišli, tak je neuvěřitelné, že je zdravá a úplně v pořádku. Nemá žádný zdravotní problém a je to šťastné miminko. Chci dál šířit větu, že zázraky se opravdu dějí," vypráví příběh Denisa, která soutěží v kategorii Maminka hrdinka. 

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma přes internet. Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE. 

Krampolinka: Rozkošné háčkované šaty pro holčičky se tohle léto budou hodit!
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Instagram, Dcera, Maminka roku 2019, Kategorie, Příběh, Internet, Blogerka, Vaz, Maminka hrdinka, Národ, Denisin, Podnikatelka