Maminka.czMaminka roku

Maminka roku jde do finále! I vy můžete ovlivnit, kdo vyhraje

redakce 31.  10.  2018
A máme tu závěr soutěže Maminka roku 2018! Z původních třiceti finalistek do finále postoupilo devět, z nichž odborná porota vybere vítězky. O tom, kdo nakonec zvítězí, můžete částečně rozhodnout i vy!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

O vaše hlasy nejprve bojovalo 30 semifinalistek v kategoriích Maminka blogerka, Maminka hrdinka a Maminka podnikatelka. Do finále jich postoupilo devět, tři v každé z nich, a hledáme tak tři vítězky jednotlivých kategorií. A krom toho jednu absolutní vítězku, která získá titul Maminka roku
 
Podívejte se na jejich příběhy a hlavně videomedailonky, ve kterých mluví o svých osudech – všechny je představujeme ZDE na stránkách soutěže Maminka roku
 
 
O vítězce můžete rozhodnout i vy. Pomozte hlavní porotě ve výběru těch nejlepších. Jak na to?  Komentujte profily soutěžících na stránkách Maminky roku – ta finalistka, která bude mít u svého profilu nejvíce unikátních pozitivních komentářů, dostane hlasy jako za jednoho člena poroty. 
 
Ke komentářům se dostanete tak, že na stránce soutěže u jednotlivých soutěžících kliknete na záložku Příběh a rozbalí se vám psaný medailonek, pod nímž můžete komentovat. Stručně nebo obsáhle, to už je na vás. Které mamince držíte palce vy?
 
 
V rámci projektu Maminka roku jsme objížděli všech devět maminek – finalistek. Šéfredaktorka časopisu Maminka, fotograf, vizážistka a kameraman. S modrou Toyotou obráželi celou republiku. A byla to neuvěřitelně milá a vstřícná setkání. Přátelská a uvolněná, nemluvě o obložených chlebíčcích, masových roládách, bábovkách nebo vytuněných cupcakes, které pro celý tým finalistky na uvítanou připravily. 
 
 
Ze všech vyzařovala pohoda, klid a trpělivost. Redakce si s nimi dlouho povídala, poznali jsme i jejich děti, ale nejvíce nás dostaly jejich příběhy. Ty, se kterými se přihlásily do soutěže a které zaujaly i vás, protože jste je poslali do finále.

Všechny jsou skvělé! 

Potvrdilo se nám, že celý tenhle projekt má smysl. Tyhle ženy jsou důkazem, že jde všechno na světě. Proč byste nemohla začít úspěšně podnikat, když máte děti? Proč by mělo být na překážku, že jste zrovna zjistila, že čekáte dvojčata? Proč byste ze svého koníčka nemohla udělat byznys nebo blog? Proč nezaložit internetový deníček plný toho, co zrovna prožíváte? Obzvláště inspirující jsou příběhy těch maminek, které musí bojovat s těžkými překážkami, a přesto to nevzdávají ani na jediný den. 
 
My v redakci vlastně vítězství přejeme všem soutěžícím, které se dostaly do finále. Jsou skvělé! Podívejte se na jejich příběhy na webu Maminka roku. 
 
Témata: Časopis Maminka, Mateřství, Soutěže, Maminka roku 2018, bábovka, Absolutní vítězka, Kamera, Jediný den, Vítězství, Závěr soutěže, Finalistka, Výhra, Odborná porota, Celý tým, Roláda, Vizážistka, Porota, KDO, Příběh, Maminka, Šéfredaktor časopisu, Medailonek, Maminka hrdinka, Vítězka, Celá republika