Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Karolína nepořizuje nic zbytečného, nic jednorázového

redakce 16.  6.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Maminka Karolína (27) propadla šetrnému životnímu stylu a může vám poradit jak na to. Fandíte jí?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Snažím se do domácnosti pořizovat a vyrábět jen věci, které opravdu využiju (ha ha, I try it with baby). Nic zbytečného, nic jednorázového. Nedávno to jedna má známá pojmenovala jako praktický minimalismus, což mi přijde fajn. Vařím jednoduché a hlavně rychlé recepty.
 
V kuchyni chci trávit maximálně třicet minut. Bydlím v Českém Krumlově, mám ročního syna Adama, a tak můžu doporučit super kavárny, restaurace nebo klidná zákoutí.
 
Na svůj blog SimplyK jsem začala přidávat nápady, recepty a místa, která nechci zapomenout. Kromě toho jsem spoluzakladatelkou projektu Český soběstačný dům, protože šetrnost k přírodě je pro mě stále důležitější a tak si plním svou prací i své sny. Náš projekt získal třeba ocenění centra OSN v Praze a Asociace společenské odpovědnosti," napsala nám o sobě Karolína. 

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma, přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! 

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE 

Maminka roku: Tereza se po dvou dětech zase stala mistryní v tanci
Maminka roku: Lucie radí matkám vychytávky, které jí usnadňují život s dětmi
Témata: Soutěže, Maminka roku 2019, Český Krumlov, Maminka Karolína, Zákoutí, Hlasování, Blogerka, Jed, Životní styl, NIC, Kategorie, Praha, Příběh, Podnikatelka, Internet, Try, Ocenění