Maminka.czMaminka roku 2021

Maminka roku: Na mateřské jsem začala šít výbavičky pro miminka, říká Sylvie

Simona Formánková 12.  7.  2021
Vyberte s námi Maminku roku! O tom, kdo získá titul, můžete rozhodnout právě vy. A aby byla volba nejlepší, postupně vám představujeme všechny semifinalistky, které najdete i v červencovém vydání časopisu Maminka. Dnes vám chceme představit Sylvii Šedivou, soutěžící v kategorii Maminka podnikatelka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jsem maminkou dvou chlapečků, dva a čtyři roky. Věnovala jsem se od svých 12 let modelingu a v 19 letech se mi narodil první syn. V půlroce druhého syna jsem po celkem náročném období poporodní deprese začala přemýšlet, co bych mohla při mateřské dělat, abych zabavila mysl."

"Po měsících intenzivního přemýšlení jsem došla až k nápadu na šití výbaviček pro miminka. Sama jsem se podle YT videí naučila šít a začala tvořit první hnízdečka. Během dalších dvou měsíců jsem našila a nafotila základ pro založení e-shopu a v lednu 2020 spustila e-shop. Začala cesta plná učení se, zdokonalování se i omylů. A dnes má e-shop skoro 12 tisíc sledujících na IG, stovky spokojených zákaznic a téměř tisícovku objednávek během jednoho roku, co e-shop běží," říká Sylvie. 

Veškeré informace o soutěži a semifinalistkách se dozvíte zde.

HLASUJTE PRO SVOU FAVORITKU

Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet semifinalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2021. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách všech tří kategorií rozhodne odborná porota a o absolutní vítězce diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2021.

Maminka roku: Vlilo mi to novou energii do žil, říká maminka z videoklipu
Tomáš Klus nazpíval píseň k soutěži Maminka roku. Vystupují tu skutečné maminky
Témata: Miminko, Poporodní deprese, modeling, Maminka roku 2021, Maminka blogerka, Maminka hrdinka, galavečer, Maminka podnikatelka, Kategorie, Výbavička, Semifinalistka, Sylvie, Mater, Maminka, E-shop