Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Naše čtyři děti pro mě nikdy nebyly překážkou v práci, říká Dominika

redakce 18.  6.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Maminka Dominika (30) má čtyři děti a perfektně běžící jazykovou školu. Je pro vás podnikatelkou, která si zaslouží váš hlas?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Ještě mi není ani třicet let a máme s manželem už čtyři nádherné děti. Ve 22 letech jsem založila vlastní jazykovou školu a naše děti pro mě nikdy nebyly překážkou v práci.

Bylo pro mě normální přijít z porodnice a „rovnou“ zamířit i s miminkem do třídy učit angličtinu, němčinu nebo španělštinu, což jsou tři jazyky, které plynně ovládám.

Maminka roku: Lucie radí matkám vychytávky, které jí usnadňují život s dětmi

Tím, jak žijeme, že milujeme své děti a razíme heslo, že ony se nenarodily, abychom žili my pro ně, ale aby ony žily s námi, jsme pro mnohé kolem nás vzorem rovnováhy mezi osobním a pracovním životem.

Při mém zatím posledním těhotenství jsme se nadchli pro zážitkové saunování a oba fungujeme také jako saunéři. Účast na mistrovství ČR v saunových ceremoniálech přesně tři týdny před termínem mého porodu je pro mnohé možná šílená, ale mě přesně vystihuje. Miluji svoji rodinu, svoje podnikání i svoje obrovské cíle,"napsala o sobě v přihlášce se soutěže Maminka roku Dominika, která provozuje jazykovou školu Perfect World

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma, přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! 
O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE 

Krampolinka: Rozkošné háčkované šaty pro holčičky se tohle léto budou hodit!
Maminka roku: Tereza se po dvou dětech zase stala mistryní v tanci
Témata: Soutěže, Maminka roku 2019, Sauna, Jazyková škola, Škola, Mistrovství ČR, Děti, Ceremoniál, Dominika Pašková, Příběh, Česká republika, Maminka Dominika, Internet, Podnikatelka, Nik, Čtyři, Dom, Blogerka