Maminka.czMaminka roku 2021

Maminka roku: O vlastní cukrárně jsem snila už jako malá, říká Michaela

Simona Formánková 3.  7.  2021
Vyberte s námi Maminku roku! O tom, kdo získá titul, můžete rozhodnout právě vy. A aby byla volba ta nejlepší, postupně vám představíme všechny semifinalistky, které najdete i v novém vydání časopisu Maminka. Dnes vám chceme představit Michaelu Nosálovou, soutěžící v kategorii Maminka podnikatelka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Slovo 'cukrárna' mě fascinovalo už od střední školy. Už tehdy jsem snila o vlastní cukrárně. Moje životní cesta šla však jiným směrem, přes práci personalistky, různé obchodní pozice, vysokou školu až k práci v nadnárodní korporaci. Tehdy jsem zjistila, že to není můj šálek kávy. Když jsem otěhotněla, rozhodla jsem se splnit si svůj dávný sen."

"Dnes mám vlastně tři děti – dva úžasné kluky a skutečnou vlastní cukrárnu. Jelikož cukrařina je o radosti a dobrotách, vzala jsem to oklikou přes Paříž, odkud jsem si přivezla diplom šéfcukráře, a vtiskla své cukrárně punc Francie. Za 11 let fungování cukrárny se nám podařilo zvítězit v soutěži Cukrárna roku, vytvořit český rekord ve velikosti tabulky čokolády, udržet si ceněný čokolatérský titul Valrhona Expert a oživit několik tradičních receptur z období Rakouska-Uherska a první republiky," říká Michaela. 

Veškeré informace o soutěži a semifinalistkách se dozvíte zde.

HLASUJTE PRO SVOU FAVORITKU

Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet semifinalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2021. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách všech tří kategorií rozhodne odborná porota a o absolutní vítězce diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2021.

Maminka roku: Vlilo mi to novou energii do žil, říká maminka z videoklipu
Tomáš Klus nazpíval píseň k soutěži Maminka roku. Vystupují tu skutečné maminky
Témata: míč, Cukr, Maminka blogerka, Maminka roku 2021, Maminka hrdinka, cukrář, Maminka podnikatelka, Vlast, Semifinalistka, Paříž, Podnikatelka, Rakousko-Uhersko, Volby, Kategorie, Mícha, Cukrárna, Michaela, Francie, Maminka