Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Petra díky józe pomáhá dětem s poruchami učení a chování

redakce 19.  6.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Zaujala vás Petra (42), instruktorka jógy, která vymyslela program pomáhající dětem s poruchami chování a učení? Pošlete jí hlas!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Od cvičení jógy s dětmi jsem postoupila k terapeutickým programům pro hyperaktivní děti a nakonec založila neziskovou organizaci Institut náprav neurovývojových poruch.

Mojí misí je – lidsky řečeno – pomáhat hravým cvičením hyperaktivním dětem lépe se soustředit a jejich rodičům k úlevě od stresu. Za loňský rok mi prošlo rukama docela dost dětí, ať už při skupinových cvičeních „chytré“ jógy pod mým programem Smarty pro děti ve školách, nebo při osobních konzultacích.

Maminka roku: Už jste hlasovali pro svoje favoritky?

A všichni se shodují – má to smysl, pomáhá to! Nyní rosteme a už máme tým lektorek. Založením INNP jsem završila sedm let, kdy jsem se od osobních problémů s vlastním synem, který měl po narození různé zdravotní komplikace, dostala k různým metodám založeným na hravém pohybu, které jsme poctivě odcvičili. A které skutečně fungují a pomáhají řešit nejen problémy se soustředěním a řečí, ale i s učením," říká o sobě Petra, která se svým příběhem soutěží v kategorii Maminka podnikatelka. 

Tahle matka dvou synů je nadšená propagátorka správné výchovy a vzdělávání dětí „rozumem a citem“, terapeutka, lektorka „chytré“ jógy ve školách, autorka řady článků a publikace nakladatelství Grada Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly. 

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma, přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! 
O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE 

100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
GALERIE: Tohle se nepovedlo. Podívejte se na nejšílenější domácí cukrářské pokusy!
Témata: Vaše příběhy, Soutěže, Maminka roku 2019, Jóga, učení, Nakladatelství, Chování, Porucha učení, Chov, Dík, Pór, Blogerka, Internet, Kategorie, Petra D, Propagátorka, Grado, Maminka Podnikatelka