Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Pomocí jógy Tereza učí těhotné ženy objevit dokonalost těla

redakce 27.  6.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Tereza (32) tvrdí, že zaneprázdněných a nesebevědomých žen se můžeme všechny proměnit v maminky bohyně. Souhlasíte?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Pomocí jógy učím těhotné ženy objevit dokonalost těla, umění dechu a sílu mysli. Před pěti lety jsem se začala zajímat o způsob, jak můžu tuto jógu zprostředkovat co nejvíce českým ženám. S mou roční, akční Isabelkou to byla pořádná výzva!

Je to tady! Známe semifinalistky Maminky roku. Můžete hlasovat!

Po večerech jsem vytvořila e-book a později on-line kurz, který ženám umožňuje prožít toto období vyrovnaně z pohodlí domova. Díky mému webu terezanolet.cz, se mohou připravit na porod a období po něm jen pomocí několika jednoduchých technik. Jóga mi později také pomohla jemně se rozloučit s mým druhým nepokračujícím těhotenstvím.

Vím, že ze zaneprázdněných, nesebevědomých žen se můžeme všechny proměnit v maminky bohyně. Chtěla bych inspirovat všechny maminky, které touží po seberealizaci," představila sama sebe semifinalistka Tereza

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE. 

Krampolinka: Rozkošné háčkované šaty pro holčičky se tohle léto budou hodit!
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Maminka roku 2019, pomoc, Jóga, Těhotná žena, Blogerka, Maminka, Dokonalost, Objev, Bohyně, Internet, Zen, Žena