Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Raduji se z každých zdravě obutých nožiček, říká Klára

redakce 9.  7.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! "Tři malé děti, busy manžel a absence know-how? Žádná překážka v podnikání!" tvrdí Klára (36). I pro ni můžete hlasovat.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Podnikání mi doručil FedEx v krabici plné barefoot bot, kterou jsem pod vlivem hormonů objednala na mateřské. Vrhla jsem se do toho po hlavě. Tři malé děti, busy manžel, žádné know-how ani absence ekonomického vzdělání nejsou překážka. Věřte mi. Jestli váháte, zkuste to.

Mámy, bojujte za své malé tužby, vzkazuje Marie Doležalová ve fejetonu

Na mateřské nemáte velká očekávání, propracovaný byznysplán a nervy nadranc, jak to dopadne. Není co ztratit. Práce na volné noze přináší osobní realizaci, svobodu i flexibilitu. Zprvu samotářský e-shop littleshoes.cz má už své zaměstnance a já vysněný kolektiv. Sladkou tečkou je šik kamenná prodejna v Písku a v ní náš bezprostřední kontakt se zákazníky. Dětmi a obchodem si plním své sociální a akční potřeby. Mám šťastné manželství, dost času na rodinu i prostor realizovat se nemateřsky. Raduji se z každých zdravě obutých nožiček," říká Klára, která soutěží mezi podnikatelkami se svým obchodem s bosou obuví. Nejen pro děti. 

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma přes internet. Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE. 

Maminka roku: Už jste hlasovali pro svoje favoritky?
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
 
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Témata: Maminka roku 2019, Know-how, Barefoot, Nožička, Malé dítě, Bus, Písek, Podnikání, Proud, Galavečer, Podnikatelka, Blogerka, Klár, Maminka, Samotář, Internet