Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Stefany_mummy je se synem sama, ale tvrdí, že se vše dá zvládnout

redakce 26.  6.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Blogerka Stefany_mummy (26) je se synem už od jeho narození sama a ukazuje, jak takový život vypadá. Dáte jí hlas?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Poslední rok jsem se do toho fakt pustila. A ráda sdílím svůj a synův život. Radíme, doporučujeme a testujeme právě pro maminky. Jsem matka samoživitelka již od jeho narození. A jelikož syn je mulat, vyvolává v našem okolí rozruch a hodně otázek, na které rádi odpovídáme.

Je to tady! Známe semifinalistky Maminky roku. Můžete hlasovat!

Ukazujeme světu náš běžný život na vesnici. Ráda pomůžu maminkám, které potkala podobná situace a které nevědí, jak dál. Vše se dá zvládnout a my jsme toho příkladem. Den za dnem se posouváme dál a dál, aby si každá maminka našla něco pro sebe," popsala se blogerka Stefany_mummy , matka tříletého Matthewa, jejíž instagramový profil najdete ZDE

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE. 

Krampolinka: Rozkošné háčkované šaty pro holčičky se tohle léto budou hodit!
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Syn, Sam, Maminka roku 2019, Internet, Podnikatelka, Hlas, Maminka, Narození, Příběh, Blogerka, Kategorie