Maminka.czMaminka roku 2021

Maminka roku: Surfování a jóga mi změnily život, říká maminka Alžběta

Simona Formánková 21.  6.  2021
Vyberte s námi Maminku roku! O tom, kdo získá titul, můžete rozhodnout právě vy. A aby byla volba ta nejlepší, postupně vám představíme všechny semifinalistky, které najdete i v novém vydání časopisu Maminka. Dnes vám chceme představit maminku Alžbětu Davidovou, soutěžící v kategorii Maminka podnikatelka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Mám dvě děti, se starším synem jsem zůstala sama, když mu byly dva roky. Dvě práce, jednu v týdnu od 9–17 hodin, ze které jsem musela utíkat dříve, abych syna vyzvedla nejpozději do 17 hodin ve školce. Víkendy jsem dělala v restauraci, s hlídáním pomáhali rodiče. Dlouhodobě to nebylo zvládnutelné."

"Po dvou letech jsem našetřila peníze a odletěla na Kanárské ostrovy, přihlásila se do surfařské školy. Surf mě přivedl k józe, stala jsem se lektorkou jógy, která teď pořádá pobyty v Česku i v zahraničí, dokonce i surf-joga pobyty. Mam dvouletou dceru, při které od narozeni pracuji, a za měsíc mě čekají státnice," vypráví svůj příběh maminka Alžběta. 

Veškeré informace o soutěži a semifinalistkách se dozvíte zde.

Hlasujte pro svou favoritku

Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet semifinalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2021. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách všech tří kategorií rozhodne odborná porota a o absolutní vítězce diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2021.

Maminka roku: Vlilo mi to novou energii do žil, říká maminka z videoklipu
Témata: Jóga, Maminka blogerka, Maminka roku 2021, Maminka podnikatelka, surfování, Maminka hrdinka, Kategorie, Semifinalistka, Česká republika, Odlet, Alžběta, Kanár, Živo, Volby, Alžběta Davidová, Kanárské ostrovy, Maminka