Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Tereza se po dvou dětech zase stala mistryní v tanci

redakce 14.  6.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Semifinalistka Tereza (26) v kategorii Maminka Hrdinka dokazuje, že když se chce, jde úplně všechno a děti nemusí být překážkou. Přečtěte si její příběh a hlasujte, jestli právě ona je pro vás Maminkou letošního roku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"S tancem jsem začala ve svých pěti letech a vždy jsem měla velké cíle. V roce 2012 jsem se stala mistryní České republiky dospělých v latinskoamerických tancích. Načež přišla šestiletá pauza, během které se mi narodily dvě děti.

Letos, přesněji v sobotu 23. 2., jsem se znovu s novým tanečním partnerem stala po sedmi letech mistryní České republiky ve stejné kategorii. Současně jsme se oba jako dvojice vrátili do Top 50 světového žebříčku.

Tomáš Klus se stal šéfredaktorem časopisu Maminka. Jak si vedl na první poradě?

Troufám si říct, že můj příběh je výjimečný hlavně v tom, že v našem sportu se nic podobného ještě nikdy nestalo! Kdo má pocit, že se ocitl v situaci, odkud není návratu, tak je to nesmysl. Pokud jsem to dokázala já, dvojnásobná matka, po takové době a v disciplíně, kde se vzhled a fyzická forma opravdu „nedají okecat“, dokáže to každý. Psychicky je to náročné pro mě i pro všechny kolem. Ale mé děti tím nesmí trpět, jsou pro mě na prvním místě," napsala nám o sobě Tereza, když se přihlásila do soutěže Maminka roku. 

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma, přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! 

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE 

Maminka roku: Už jste hlasovali pro svoje favoritky?
Krampolinka: Střapečková girlanda jako nevšední dárek pro miminko do pokojíčku
Témata: Časopis Maminka, Soutěže, Maminka roku 2019, Mistr, Příběh, Děti, Blogerka, Kategorie, Mistryně, Maminka hrdinka, Flora, Tanec, Česká republika, Internet, Podnikatelka, Nesmysl, Taneční partner