Maminka.czČasopis Maminka

Maminka s Janou Bernáškovou je tu! Základky mě stresují, říká herečka

redakce 16.  5.  2019
Nové číslo časopisu Maminka už opět čeká na stáncích. Titulní fotku ozdobila usměvavá herečka Jana Bernášková s dcerou Justýnou a synem Theodorem. Uvnitř s ní najdete velký rozhovor a mnoho dalšího čtení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pohádková princezna a jedna z hlavních hrdinek seriálu Vyprávěj se rozpovídala o tom, jak prožívá pubertu své dcery: "Nemůžeme si stěžovat. Hyperaktivní děti se totiž v pubertě většinou zklidní a tak to bylo i u Justýnky. My jsme pubertu vyloženě vítali!"

Jana Bernášková se v rozhovoru svěřila se, že klasická základka ji samotnou stresovala, proto dcera chodí na ScioŠkolu a alternativní vzdělávání zvolili i pro syna Tedíka: "Narazili jsme na lesní komunitní školu, která má podobný systém, je tam patnáct dětí od první do páté třídy. Jen jsme si ho prakticky museli vzít do domácího vzdělávání. Tak a teď budeme vypadat, že jsme úplně chlupatí a hippie rodina, ale nejsme! Jsme úplně normální rodina. Vážně (smích)!"

Pozor! Červnové vydání s dudlíkem už je na stáncích.

 
Klepněte pro větší obrázek
 

V červnové Mamince najdete i příběhy všech semifinalistek soutěže Maminka roku. Víte, že už jsme spustili hlasování? Svou favoritku můžete podpořit TADY

Je to tady! Známe semifinalistky Maminky roku. Můžete hlasovat!

Kromě velkého rozhovoru se v nové Mamince dočtete, co o dětech vypovídá datum narození, jaké jsou milníky prvního roku a proč číst dětem už od narození? Nastávajícím maminkám poradíme ty nejlepší porodní pozice a doporučíme triky, aby se v těhotenství cítily jako ryba ve vodě! Nechybí samozřejmě ani pravidelné rubriky, jako jsou Fejeton Marie Doležalové a Fejeton otce a dětská i těhotenská móda. 

Roční předplatné s kosmetickým balíčkem objednávejte na www.ikiosek.cz/maminka

Už máte speciál Cestujeme s dětmi? Praktické rady a zajímavé tipy z naší redakce

 

 

 

 

 

Témata: Časopis Maminka, herečka, Herec, Puberta, Cestujeme, Těhotenská móda, Fejeton Marie Doležalové, Dcera, Tedík, Velký rozhovor, Tedíka, SCIO, Červnové vydání, Theodor, Jana Bernášková, Základ, Datum narození, Bern, Maminka