Maminka.czKnihy pro děti

Maminka vydává pohádkovou knížku plnou krásných ilustrací Pohádky od Maminky

redakce 21.  11.  2017
Pokud hledáte nějakou hezkou knihu netradičních pohádek pro nejmenší, o kterou byste napsali třeba Ježíškovi pro své děti, už nemusíte. Časopis Maminka právě vydává svůj speciál Pohádky od Maminky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Autorkou patnácti pohádkových příběhů je redaktorka Maminky Jana Potužníková, která má tříletou dceru Tinu. "Od narození jsem dceři Tině hodně vyprávěla, ale pak jsem si uvědomila, že většina toho, co ona ve své dětské fantazii vypráví mně, by byla skvělým námětem na pohádku," prozrazuje naše kolegyně Jana.
 
Pohádky vycházely postupně každý měsíc v časopise Maminka, ale protože měly velký úspěch mezi čtenářkami, rozhodli jsme se je sesbírat a vydat knižně. A tak je můžete mít nyní pěkně pohromadě i vy. Pohádky jsou navíc doplněny o nádherné ilustrace Anety Žabkové. 
 
Pohádky od Maminky můžete koupit na stáncích stejně jako časopis Maminka, ale také si je můžete snadno objednat pomocí SMS.

Jak objednat Pohádky od Maminky?

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: MPOHADKY17 mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ
Příklad: MPOHADKY17 Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900
Cena každé přijaté SMS je 150 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.cz, www.platmobilem.cz.
 
Klepněte pro větší obrázek

Podívejte se na ukázku z knížky v naší galerii..

Adventní kalendáře plné hraček. Od autíček po zvířátka. Vyberete si?
Adventní věnce pro rok 2020, které si můžete vyrobit doma
Perníčkový, z toaletních rolí nebo jako kapsář. Vyrobte dětem adventní kalendář
Témata: Knihy pro děti, Pohádky, Mezera, Maminka, SMS, Dětská fantazie, Jan, Jana Potužníková, Cena, Pohádkový příběh, DPH, Knížka, Olomouc, Tříletá dcera, Pohádková knížka, Žabák, Ježíšek, Všední den, Časopis, Ilustrace